Bishojo
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Bishojo

Forum poswiecone japoni, jej kulturze i tym co ma najlepsze...

IndeksPortalLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Jesteś Słaba...

Go down 
4 posters
AutorWiadomość
Kami
Hane
Hane
Kami

Liczba postów : 113

Jesteś Słaba... Empty
PisanieTemat: Jesteś Słaba...   Jesteś Słaba... I_icon_minitimePią Cze 19, 2009 6:38 am

Śpiąc w pokoju, w którym Jest ciemno słyszę głos jesteś:
-jesteś słaba jesteś słaba!
Czyi to głos, co przeraza mnie w głębi serca nęka mnie jest ciemno boje się, że w tej ciemności zginę boje się boję się wciąż słyszę głosy w mej głowie?
-jesteś słaba zginiesz marnie wszyscy będą Tobą bawić się…
Cóż mam myśleć cóż począć mam, boję się boję się ja, która zawsze uważała ze strachu nie zna boje się teraz i coś we mnie umiera cóż począć dziś cóż za okropny sen mnie nawiedza budzę się z krzykiem, lecz obudzić nie mogę się wciąż słyszę ten głos nękający mnie:
-odejdź proszę zostaw mnie, czego chcesz ode mnie koszmarze?!
-chce twej zguby w własnym żalu chce twej samotności, która cie teraz dopada chce twej słabości, która cię otacza chce twej duszy słodkiej jak miód…
-zostaw mnie zostaw mowie nic ci nie zrobiłam!
-i nie musiałaś sama wiem, kiedy przyjść, kiedy nękać cię wreszcie wygram i pokonam cię…
-dlaczego to robisz?
-bo jesteś wyzwaniem a ja kocham wyzwania chce czuć twój ból twój żal twe cierpienie po samo dno..
Wreszcie skulona niczym embrion na łóżku płakałam łzami gorzkimi jak ja, koniec słodyczy konie miłość Gdzie podziałam się ja ta słodka urocza, co strachu się nie boi, co kochać ludzi pragnie bez granic, która widzi dobro w największym źle gdzie podziała się, a ona zanika po malunku, bo pełno w jej sercu jest żalu nie do ludzi, lecz do siebie teraz walczyć musi ze swym gniewem ze swym żalem oraz smutkiem, jak demonami które nękają ją, aby nie stać się wyrzutkiem i być znów sobą...
Powrót do góry Go down
Maiko
Minister reklamy i koloru :D
Maiko

Liczba postów : 105

Jesteś Słaba... Empty
PisanieTemat: Re: Jesteś Słaba...   Jesteś Słaba... I_icon_minitimeNie Cze 28, 2009 9:42 am

Bardzo dobre i po cześci utożsamiam sie z ta postacia. Czuje sie do niej podobna, nie wiem jakie emocje dominowały w tobie, kiedy to pisałaś ale czytając to, czuje sie już lepsza....
Powrót do góry Go down
Shiva
Chibi
Chibi
Shiva

Liczba postów : 25

Jesteś Słaba... Empty
PisanieTemat: Re: Jesteś Słaba...   Jesteś Słaba... I_icon_minitimeSob Lip 11, 2009 10:30 am

Mi sie tez spodobało i zauważyłam że w pracach wylewasz strasznie dużo uczuc. ładne Very Happy
Powrót do góry Go down
Kami
Hane
Hane
Kami

Liczba postów : 113

Jesteś Słaba... Empty
PisanieTemat: Re: Jesteś Słaba...   Jesteś Słaba... I_icon_minitimeNie Lip 12, 2009 3:24 am

Dzięki muszę przyznać że jak to pisałam miałam stan Depresyjny i musiałam jakoś odreagować więc przelałam uczucia na Kartkę ^^
Powrót do góry Go down
Tsuki^^
Chibi
Chibi
Tsuki^^

Liczba postów : 33

Jesteś Słaba... Empty
PisanieTemat: Re: Jesteś Słaba...   Jesteś Słaba... I_icon_minitimePon Lip 13, 2009 11:42 am

Ja czasami tez korzystam z takiej metody odreagowania stresu, czy jakiś sytuacji.
Kiedyś napisałam opowiedzanie o "Dziewczynie o smutnych oczach" i moja koleżanka stwierdziła po przeczytaniu, że nie wie czy to opowiadanie jest bardziej smutne, czy przerażające. Więc chyba mi wyszło opisanie tych wszystkich emocji.^^ Może mogłabym je tu umieścić, gdy je gdzieś znajdę.

Masz ładny styl pisania, bo czyta się przyjemnie, choć o takich uczuciach. Chyba każdy mógłby utorżsamiać sie z podmiotem, bo wielu z nas czasami przeżywa podobne załamania. Najgorsze jest to, że takie myślenie jak już sie pojawi, to nie chce się odczepić i może pozostać z niami na bardzo długo, niszcząc nas od środka.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Jesteś Słaba... Empty
PisanieTemat: Re: Jesteś Słaba...   Jesteś Słaba... I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Jesteś Słaba...
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Bishojo :: Fan art :: Fan Fick-
Skocz do: