Bishojo
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Bishojo

Forum poswiecone japoni, jej kulturze i tym co ma najlepsze...

IndeksPortalLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Tak na początek...

Go down 
+7
Goketenks
Ayano
Yuumeka
Orashaina
Okasan
Kami
Geiko
11 posters
AutorWiadomość
Geiko
Chibi
Chibi
Geiko

Liczba postów : 5

Tak na początek... Empty
PisanieTemat: Tak na początek...   Tak na początek... I_icon_minitimeSob Cze 06, 2009 11:34 am

Tak na początek... Ja zaczne może, co wasd tu sprowadziło, czy interesujecie sie japonią, kim jesteście.

Ja na przykład znalazłam sie tytaj przypadkiem, dzieki wyszukiwarce.
Ale jakoś tak lubie mysleć że to prawdziwa ochaya, a ja siedzę jako posłuszna maiko, słuchają roznów innych i douczając sie dealnego parzenia herbaty.
A wy? Opowiedzcie coś o sobie Very Happy
Powrót do góry Go down
Kami
Hane
Hane
Kami

Liczba postów : 113

Tak na początek... Empty
PisanieTemat: Re: Tak na początek...   Tak na początek... I_icon_minitimeWto Cze 09, 2009 8:07 pm

Ja jestem tutaj ze względu na zainteresowania Japonia i zapoznaniem Nowych fascynujących osób , mam nadzieje że bedziemy się świetnie rozumieli....
Powrót do góry Go down
Okasan
Właścicielka Okiya
Właścicielka Okiya
Okasan

Liczba postów : 22

Tak na początek... Empty
PisanieTemat: Re: Tak na początek...   Tak na początek... I_icon_minitimeSro Cze 10, 2009 7:37 am

a ja tu jestem bo to moje forum i dziwnie by bylo jakby mnie nie było....
Poza tym chce jak najwięcej zdziałać i pomóc, no to chyba tyle
Powrót do góry Go down
https://bishojo.forumpolish.com
Orashaina
Chibi
Chibi

Liczba postów : 2

Tak na początek... Empty
PisanieTemat: Re: Tak na początek...   Tak na początek... I_icon_minitimeSro Cze 10, 2009 2:56 pm

Ja zostałam tu zaproszona przez jedną osobę , to tyle..
Powrót do góry Go down
Yuumeka
Chibi
Chibi
Yuumeka

Liczba postów : 47

Tak na początek... Empty
PisanieTemat: Re: Tak na początek...   Tak na początek... I_icon_minitimeSob Cze 13, 2009 1:27 pm

Ja dostałam się dzięki Kami *haha, domyśliłam się Kami XD Wiem że to ty*, bo na jednym forum dała link i zaciekawiona weszłam tutaj.
Ja myślę, że jestem taka jak żona samuraja. Posłuszna jestem i grzeczna, ale walczyć też umiem...
HAIAAA!
Powrót do góry Go down
Ayano
Chibi
Chibi
Ayano

Liczba postów : 15

Tak na początek... Empty
PisanieTemat: Re: Tak na początek...   Tak na początek... I_icon_minitimeSob Cze 13, 2009 2:36 pm

Ja zostałam zaproszona przez Maiko, Arigato gozaimasu!
Powrót do góry Go down
Goketenks
Chibi
Chibi
Goketenks

Liczba postów : 22

Tak na początek... Empty
PisanieTemat: Re: Tak na początek...   Tak na początek... I_icon_minitimeNie Cze 14, 2009 10:29 pm

A ja w sposób takowy,że gość na forum Ohirome wysłał linka,więc zajrzałe3m Smile
Powrót do góry Go down
Kami
Hane
Hane
Kami

Tak na początek... Empty
PisanieTemat: Re: Tak na początek...   Tak na początek... I_icon_minitimePon Cze 15, 2009 6:54 am

Ten Gość to byłam ja hihihi...
Powrót do góry Go down
Maiko
Minister reklamy i koloru :D
Maiko

Liczba postów : 105

Tak na początek... Empty
PisanieTemat: Re: Tak na początek...   Tak na początek... I_icon_minitimeWto Cze 16, 2009 3:47 pm

kami, zmieniłas pleć i nic mi o tym nie powiedziałaś ... nie ładnie...
Powrót do góry Go down
Kami
Hane
Hane
Kami

Tak na początek... Empty
PisanieTemat: Re: Tak na początek...   Tak na początek... I_icon_minitimeWto Cze 16, 2009 8:04 pm

Nie zmieniłam po prostu tam nie byłam zalogowana i mogłam w cb pisać jako Gość dalej jestem kobieta i niczego nie ukrywam ;p
Powrót do góry Go down
Kasumi Shinju
Chibi
Chibi
Kasumi Shinju

Liczba postów : 46

Tak na początek... Empty
PisanieTemat: :3   Tak na początek... I_icon_minitimePon Cze 22, 2009 12:11 pm

Wielbię naszą Okasan za to, że wpadła na pomysł, żeby stworzyć taką stronę, oraz wielbię Kami za to, że w komentarzu zostawiła mi link do tej strony ^^

Co mnie tu sprowadziło? Hmm myślę, że mogę napisać. :3 Chcę tu poznać kogoś, kto też interesuje się Japonią i jej kulturą, bo nie mam znajomych, którzy wiedzieliby coś w tym temacie. Nudzi mnie też opowiadanie o Japonii osobom, które w ogóle nic nie wiedzą i trzeba im tłumaczyć, że kimono zakłada się tak, a nie inaczej... To jest okropnie nużące. Chcę też dowiedzieć się więcej, poszerzyć swoją wiedzę. :3

Czy interesuję się Japonią? Oczywiście! Inaczej nie byłoby mnie tutaj! Very Happy

Kim jestem? W miarę normalną 15-latką, która ma obsesje na punkcie rysowania mangi. Jestem też uczennicą gimnazjum (no, nie w wakacje) i notoryczną czytelniczką książek fantastycznych... Jestem też fanką muzyki metalowej i "Tibii" (jest to pewna gra ;p)

To tyle o mnie. Smile
Powrót do góry Go down
http://naruto-wspolczesnosc.blog.onet.pl
Shiva
Chibi
Chibi
Shiva

Liczba postów : 25

Tak na początek... Empty
PisanieTemat: Re: Tak na początek...   Tak na początek... I_icon_minitimeSro Cze 24, 2009 11:07 am

oHeh, ja trafiłam tu przez Honu, której nie widze...
A ogólnie trenuje sztuki walki wywodzące sie z azji, chodze do liceum, mieszkam w krakwie... co moge więcej. nudzi mnie monotonia zycia i szarość za oknem... Jestem osoba wesołą i troche szaloną, a nawet za szczerą (musze sie nauczyć trzyać język za zębami)
a teraz nawet spóxniona. Pozdrawiam panie, bede na pewno cześciej zaglądac...
Powrót do góry Go down
Tsuki^^
Chibi
Chibi
Tsuki^^

Liczba postów : 33

Tak na początek... Empty
PisanieTemat: Re: Tak na początek...   Tak na początek... I_icon_minitimePon Cze 29, 2009 12:43 pm

No a ja dostałam widomoć na całkiem innym forum tez poświęconym M&A. No i wogóle to nawet tej wiadomości nie chciało mi sie czytać, ale że mi sie nudziło to przeczytałam, dość szybko, żeby tylko wychwycić ogólny jej sens. I weszłam na podany link, z czystej ciekawości i od razu mi sie tu spodobało.
Szczerze powiedziawszy to pierwsze forum na krórym mam tyle energii i zapału do pisania postów^^
Więc mam nadzieje, że poznam jeszcze wiecej tak fantastycznych ludzi co do tej pory, no i że mój zapał szybko nie zniknie. Very Happy
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Tak na początek... Empty
PisanieTemat: Re: Tak na początek...   Tak na początek... I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Tak na początek...
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Bishojo :: Ochaya :: Dyskusje-
Skocz do: