Kocham romanse, może to strasznie głupie, ale kocham też harlekiny... a jak to jest z wami
Kami Hane
Liczba postów : 113 Join date : 09/06/2009 Skąd : Z niebjańskiego kraju✿
Temat: Re: Romanse :P Wto Cze 09, 2009 8:34 pm
Ja raczej za nimi nie przepadam ale lubię pisać takie Romansidła może kiedyś coś wstawię z moich dzieł...
Orashaina Chibi
Liczba postów : 2 Join date : 09/06/2009
Temat: Re: Romanse :P Sro Cze 10, 2009 2:54 pm
Ja rzadko kiedy lubię romansidła ;p Z wyjątkiem noweli a raczej rozdziałów Kami mojej koleżanki że tak zwę są boskie , godzinami bym mogła to czytać ^^ heh . Uwielbiam książki przygodowe i fantastyczne...
Kasumi Shinju Chibi
Liczba postów : 46 Join date : 22/06/2009 Age : 30 Skąd : Polska
Temat: Re: Romanse :P Pon Cze 22, 2009 2:08 pm
Hmm ja mam fioła na punkcie książek fantastycznych, ale lubię, gdy jest to pomieszane z jakimś romansem ^^ A co do ciebie, to nie będziemy cię za to potępiać ani wytykać palcami ^^ Każdy ma własny gust :3
Kira Chibi
Liczba postów : 17 Join date : 30/06/2009 Age : 33
Temat: Re: Romanse :P Wto Cze 30, 2009 8:07 pm
Romanse.. uwielbiam! A najlepiej jak właśnie pomieszane są z fantastyką jak np. jedna z moich ulubionych sag "Zmierzch" Stephanie Meyer Jeśli chodzi o harlekiny to już zależy jakie. Czasami to się takie nudne trafią, że przebrnąć nie mogę Pamiętam także, że kiedyś w necie sporo czytałam "romansów" wymyślanych na podstawie książek np. z Harrego Pottera - Hermiona i Draco (www.ice-and-fire.blog.onet.pl polecam ogromnie, tylko niestety dziewczyna już nie prowadzi tego bloga )
Neko Chibi
Liczba postów : 28 Join date : 21/07/2009 Age : 29 Skąd : Z domu
Temat: Re: Romanse :P Wto Lip 21, 2009 2:24 am
Ja też uwielbiam romanse Prócz tego jeszcze fantasy, albo fantastykę. Kiedy widzę inne gatunki/ rodzaje, jak zwał tak zwał, toaż mnie odrzuca. Jesli chodzi o romanse to najlepiej MxM... Ale nawet w miejskiej bibliotece takowych nie posiadają