Bishojo
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Bishojo

Forum poswiecone japoni, jej kulturze i tym co ma najlepsze...

IndeksPortalLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Romanse :P

Go down 
+2
Kami
Geiko
6 posters
AutorWiadomość
Geiko
Chibi
Chibi
Geiko

Liczba postów : 5

Romanse :P Empty
PisanieTemat: Romanse :P   Romanse :P I_icon_minitimeSob Cze 06, 2009 11:35 am

Kocham romanse, może to strasznie głupie, ale kocham też harlekiny... a jak to jest z wami Very Happy
Powrót do góry Go down
Kami
Hane
Hane
Kami

Liczba postów : 113

PisanieTemat: Re: Romanse :P   Romanse :P I_icon_minitimeWto Cze 09, 2009 8:34 pm

Ja raczej za nimi nie przepadam ale lubię pisać takie Romansidła może kiedyś coś wstawię z moich dzieł...
Powrót do góry Go down
Orashaina
Chibi
Chibi

Liczba postów : 2

PisanieTemat: Re: Romanse :P   Romanse :P I_icon_minitimeSro Cze 10, 2009 2:54 pm

Ja rzadko kiedy lubię romansidła ;p Z wyjątkiem noweli a raczej rozdziałów Kami mojej koleżanki że tak zwę są boskie , godzinami bym mogła to czytać ^^ heh . Uwielbiam książki przygodowe i fantastyczne...
Powrót do góry Go down
Kasumi Shinju
Chibi
Chibi
Kasumi Shinju

Liczba postów : 46

PisanieTemat: Re: Romanse :P   Romanse :P I_icon_minitimePon Cze 22, 2009 2:08 pm

Hmm ja mam fioła na punkcie książek fantastycznych, ale lubię, gdy jest to pomieszane z jakimś romansem ^^
A co do ciebie, to nie będziemy cię za to potępiać ani wytykać palcami ^^ Każdy ma własny gust :3
Powrót do góry Go down
http://naruto-wspolczesnosc.blog.onet.pl
Kira
Chibi
Chibi
Kira

Liczba postów : 17

PisanieTemat: Re: Romanse :P   Romanse :P I_icon_minitimeWto Cze 30, 2009 8:07 pm

Romanse.. uwielbiam! A najlepiej jak właśnie pomieszane są z fantastyką jak np. jedna z moich ulubionych sag "Zmierzch" Stephanie Meyer🐱
Jeśli chodzi o harlekiny to już zależy jakie. Czasami to się takie nudne trafią, że przebrnąć nie mogę Razz
Pamiętam także, że kiedyś w necie sporo czytałam "romansów" wymyślanych na podstawie książek np. z Harrego Pottera - Hermiona i Draco (www.ice-and-fire.blog.onet.pl polecam ogromnie, tylko niestety dziewczyna już nie prowadzi tego bloga Sad)
Powrót do góry Go down
Neko
Chibi
Chibi
Neko

Liczba postów : 28

PisanieTemat: Re: Romanse :P   Romanse :P I_icon_minitimeWto Lip 21, 2009 2:24 am

Ja też uwielbiam romanse Very Happy Prócz tego jeszcze fantasy, albo fantastykę. Kiedy widzę inne gatunki/ rodzaje, jak zwał tak zwał, toaż mnie odrzuca. Jesli chodzi o romanse to najlepiej MxM... Ale nawet w miejskiej bibliotece takowych nie posiadają Sad
Powrót do góry Go down
http://www.yaoi-club.blog4u.pl
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Romanse :P   Romanse :P I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Romanse :P
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Bishojo :: Zainteresowania :: Książki-
Skocz do: