Bishojo Forum poswiecone japoni, jej kulturze i tym co ma najlepsze... |
|
| Ideał faceta | |
|
+4ChibiVampire Kasumi Shinju Yuumeka Maiko 8 posters | Autor | Wiadomość |
---|
Maiko Minister reklamy i koloru :D
Liczba postów : 105 Join date : 09/06/2009 Skąd : nie chesz wiedzie
| Temat: Ideał faceta Pią Cze 26, 2009 10:00 am | |
| I chyba wiecej nie trzeba tłumaczyć. Kto jest waszym ideałem i dlaczego | |
| | | Yuumeka Chibi
Liczba postów : 47 Join date : 13/06/2009 Age : 30 Skąd : Polska, a gdzie to znajdź mnie na mapie ;)
| Temat: Re: Ideał faceta Sob Cze 27, 2009 2:06 pm | |
| Hmmm.... dla mnie idealny facet to musi być tak: WYGLĄD: - Brunet - Ciemne oczy - Jasna cera - Miły uśmiech - Zeby miał mięśnie, ale nie ala Pudzian, ani zeby nie był sflaczały, taki gdzieś w środku - Wysoki min 1,90 CHARAKTER: - Romantyk, - Artysta - Lubił trochę sport *skądś te mięśnie musi mieć * - Dowcipny - Kulturalny - Dobry - Aby dbał o mnie - Lojalny - Uczciwy - Kochał zwierzęta i ludzi *ale przede wszystkim - mnie * To są moje skromne wymagania co do facetów | |
| | | Maiko Minister reklamy i koloru :D
Liczba postów : 105 Join date : 09/06/2009 Skąd : nie chesz wiedzie
| Temat: Re: Ideał faceta Sob Cze 27, 2009 8:16 pm | |
| Hehe, skromne Faktycznie ideał Ja tam nie wiem... Zabawny, troche złośliwy, wkurzajacy, słodki, kochany, troszkę leniuszkowaty, czyli taki jaki teraz jest ze mna. Buziak | |
| | | Kasumi Shinju Chibi
Liczba postów : 46 Join date : 22/06/2009 Age : 30 Skąd : Polska
| Temat: Re: Ideał faceta Sob Cze 27, 2009 8:38 pm | |
| Z wyglądu: - przystojny, ale nie jakiś model, po prostu, żeby nie wyglądał jak ciota... xD - nie krótkie włosy, wole takie dłuższe - dba o woje ciało - ładne oczy - wysportowany - wyższy ode mnie (mam 160cm wzrostu) Z charakteru: - uprzejmy - inteligentny (nie kujon!) - potrafi się wysłowić i nie kląć co drugie słowo - nie jest chamem - uczciwy - lubi imprezować, ale nie codziennie, raz na jakiś czas - lubi spacery i przejażdżki na rowerze (ze mną xD) - nie nadopiekuńczy - szczery Tak na serio, to nie obchodzi mnie jaki ma styl, byleby tylko był dobry i mnie kochał... i nie wyglądał jak synuś mamusi albo kujon xD Jak na razie jestem wolna, panowie! xD | |
| | | ChibiVampire Chibi
Liczba postów : 24 Join date : 30/06/2009 Age : 35 Skąd : Dębica/Kraków
| Temat: Re: Ideał faceta Wto Cze 30, 2009 6:27 pm | |
| Kyuu, będzie ciężko, bo wybredna jestem, no ale spróbujmy xD Wygląd: -brunet -ciemne oczy -prosty nos xD -ładne usta -nie łysy, ale też nie zarośnięty xD -wysportowany -nie niższy niż 1,80 m wzrostu (moje ponad 1,70 m robi swoje xD) -zadbany Charakter: -tolerancyjny -miły -honorowy -zabawny -prawdomówny -romantyczny -zwariowany -i co najważniejsze, żeby mnie szanował taką, jaka jestem i nie próbował zmieniać... No i oto mamy litanię na temat ideału faceta xDDD | |
| | | Kira Chibi
Liczba postów : 17 Join date : 30/06/2009 Age : 33
| Temat: Re: Ideał faceta Wto Cze 30, 2009 7:46 pm | |
| - Yuumeka napisał:
- Hmmm.... dla mnie idealny facet to musi być tak:
WYGLĄD: - Brunet - Ciemne oczy - Jasna cera - Miły uśmiech - Zeby miał mięśnie, ale nie ala Pudzian, ani zeby nie był sflaczały, taki gdzieś w środku - Wysoki min 1,90
Zgadzam się z Tobą całkowicie co do wyglądu xD A charakter? Hmm.. tajemniczy, który by mnie strasznie intrygował, niedostępny, rozrywkowy, opiekuńczy choć by po sobie tego nie pokazywał Trochę dziwne mam wymagania, ale akurat znalazłam takiego oto pana ^_^ teraz tylko czas na działanie | |
| | | Kami Hane
Liczba postów : 113 Join date : 09/06/2009 Skąd : Z niebjańskiego kraju✿
| Temat: Re: Ideał faceta Sro Lip 01, 2009 6:14 pm | |
| Raczej nigdy Ideału nie miałam aż do pewnego dnia kiedy poznałam pewna osobę ^^ szkoda tylko że tak późno bo mam już mężusia i zostaje mi tylko przyjaźń ^^ A przyjaciele są nieocenieni :* Z reszta ja Ideał poznaje po sercu ... | |
| | | Tsuki^^ Chibi
Liczba postów : 33 Join date : 28/06/2009 Age : 34 Skąd : Polska
| Temat: Re: Ideał faceta Sro Lip 01, 2009 7:25 pm | |
| Mój ideał... hmm.. trudno z nim będzie. Kiedys miałam wielkie wymagania co do wyglądu. No nie takie wielkie znów. Czyli, choć troche wyższy odemnie, ciemne oczy, cziemne włosy, wysportowany, ale nie mięsniak. to tak w skrócie. No i gdy w końcu takiego znalazłam, okazał sie strasznym idiotą. ( bez obrazy, nie chce nikogo tutaj takim słownictwem obrażać, ale to słowo i tak nie odnosi sie w pełni do tego jaki był). Wiec od tamtej pory zwracam szczególną uwagę na charakter. Po pierwsze musi być inteligetny, no ale bez przesady, nie żeby sie wymądrzał, czy coś. Po drugie musi mnie kochać taką jaką jestem, co chyba nie jest takie bardzo trudne, tak sądze. Po trzecie, jeśli chodzi o wygląd to powinien być zadbany, mieć wszystkie zęby, dobrze gdyby też miał włosy. Jest dla mnie obojetne jakiego koloru, będzie miał włosy, czy oczy. Ważne, żeby miał "to coś" co bedzię mnie do niego przyciągać. A no i musi ładnie pachnieć. Jak mężczyzna. Ale nie taki co dopiero zszedł z boiska, czy taki co wylewa na siebie hektolitry perfumów.
No i to by było wszystko. Jeśli tylko będzie mnie kochał i będzie miał "TO COŚ" to z resztą jego charakteru chyba bym sobie poradziła, bez względu na to jaki by mniał. | |
| | | Shiva Chibi
Liczba postów : 25 Join date : 24/06/2009
| Temat: Re: Ideał faceta Sob Lip 11, 2009 10:08 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Ideał faceta | |
| |
| | | | Ideał faceta | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |