Maiko Minister reklamy i koloru :D
Liczba postów : 105 Join date : 09/06/2009 Skąd : nie chesz wiedzie
| Temat: Czy uprawiasz jaki sport? Sob Cze 27, 2009 8:11 pm | |
| Pochwalcie sie swoimi osiagnieciami fizycznymi. Uprawiacie lub uprawialiście jakis sport? Ja uprawiałam lekkoatletyke | |
|
Kami Hane
Liczba postów : 113 Join date : 09/06/2009 Skąd : Z niebjańskiego kraju✿
| Temat: Re: Czy uprawiasz jaki sport? Sob Cze 27, 2009 11:44 pm | |
| Nie wiem czy to się zalicza do sportu ale ja Chodziłam na Capoeirę i jestem wciąż Capoeristką z czego jestem dumna mimo iż nie mogę uczęszczać na zajęcia To nigdy nie zapomnę ile radości mi to dawało ^^ jak mi się stan zdrowia poprawi idę dla odmiany na Tai chi | |
|
Neko Chibi
Liczba postów : 28 Join date : 21/07/2009 Age : 29 Skąd : Z domu
| Temat: Re: Czy uprawiasz jaki sport? Czw Lip 30, 2009 12:15 am | |
| Capoeirę O.o? A co to, że tak zapytam z ciekawości? Ja nie uprawiam żadnego sportu, bo z reguły jestem bardzo leniwą osobą. Wolę leżeć i słuchać muzyki niż się pocić. Ale na wf'ie uwielbiam grać w siatkówkę W podstawówce z dziewczynami z mojej klasy wygrałyśmy zawody \m/ | |
|
Kami Hane
Liczba postów : 113 Join date : 09/06/2009 Skąd : Z niebjańskiego kraju✿
| Temat: Re: Czy uprawiasz jaki sport? Czw Lip 30, 2009 2:52 pm | |
| Capoeira to połączenie sztuki walki z tańcem bardzo piękne to jest i naprawdę fascynujące a przynajmniej dla mnie ^^ tutaj masz troszkę wiadomości na ten temat ^^ http://pl.wikipedia.org/wiki/Capoeira | |
|
Neko Chibi
Liczba postów : 28 Join date : 21/07/2009 Age : 29 Skąd : Z domu
| Temat: Re: Czy uprawiasz jaki sport? Nie Sie 02, 2009 1:43 pm | |
| A już wiem Oglądałam to kiedyś na yt i szczerze mówiąc nie przypadło mi do gustu. Jakby to powiedzieć sztuki walki mnie nie interesują, wolę muzykę | |
|
Hinatka Chibi
Liczba postów : 20 Join date : 23/06/2009
| Temat: xD Wto Gru 22, 2009 4:08 pm | |
| Ja np lubię (i gram 0.o) w siatkówkę , koszykówkę w domu ćwiczę "lekkoatletykę" można tak powiedzieć xD i chodzę na cheearlededrki xD | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Czy uprawiasz jaki sport? | |
| |
|