| Która lepsza od anime | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Maiko Minister reklamy i koloru :D
Liczba postów : 105 Join date : 09/06/2009 Skąd : nie chesz wiedzie
| Temat: Która lepsza od anime Sro Lip 01, 2009 1:09 pm | |
| Musze przyznać sie że wstydem, że cześciej ogląda anime niz czytam mange i mam tutaj ddo was prośbe. Które, waszym zdaniem, mangi były lepsze od anime. Chce nadrobić straty | |
|
| |
Kira Chibi
Liczba postów : 17 Join date : 30/06/2009 Age : 33
| Temat: Re: Która lepsza od anime Sro Lip 01, 2009 2:01 pm | |
| Nie martw się, nie jesteś sama A co do pytania to chyba polecałabym Ci mangę Skip Beat'a. Osobiście jeszcze(!) nie czytałam, ale wiele osób mówiło mi, że całkiem sporo momentów nie zekranizowali a na pewno byłoby warto je obejrzeć No i jest jeszcze druga seria *_* | |
|
| |
Tsuki^^ Chibi
Liczba postów : 33 Join date : 28/06/2009 Age : 34 Skąd : Polska
| Temat: Re: Która lepsza od anime Sro Lip 01, 2009 7:39 pm | |
| Ja też niewiele mang przeczytałam. Problem z anime robionym na podstawie mangi jest taki, ze nie wszystko mogą umieścić w odcinkach, wiec pewną część autorzy pomijają. Co ja bym poleciła?? Ayashi no Ceres. Dla mnie manga była świetna, przeczytałam ja z resztą dwa razy, bo jest niesamowita. A anime czasami mnie strasznie nudziło i nie chciało mi sie go oglądać. No ale to pewnie też dlatego, że najpierw przeczytałam mangę. | |
|
| |
Kira Chibi
| Temat: Re: Która lepsza od anime Sro Lip 01, 2009 7:48 pm | |
| A czytałaś ją po polsku? Może przeczytam, bo ostatnio miałam chrapkę na te anime xDD | |
|
| |
Tsuki^^ Chibi
| Temat: Re: Która lepsza od anime Sro Lip 01, 2009 8:32 pm | |
| Czytałam po polsku, tyle tylko, że z neta skanlacje ściągnęłam. Niestety, ale w takim małym miasteczku mieszkam i nie mam dostepu do wielu mang | |
|
| |
Kira Chibi
| Temat: Re: Która lepsza od anime Sro Lip 01, 2009 9:45 pm | |
| Wątpię żeby w ogóle była wydawana przez jakieś polskie wydawnictwo Tak więc zapewne też sobie ściągnę ^^ | |
|
| |
Yuumeka Chibi
Liczba postów : 47 Join date : 13/06/2009 Age : 30 Skąd : Polska, a gdzie to znajdź mnie na mapie ;)
| Temat: Re: Która lepsza od anime Czw Lip 02, 2009 11:27 am | |
| Zdecydowanie polecam ci przeczytać w Necie (niestety na razie po angielsku na one.manga.pl) Bokurano. Anime kompletnie skopali, pozmieniali, na początku niektóre rzeczy, ale potem gdzieś w połowie zmienili WSZYSTKO. Radzę mangę przeczytać, choć ostrzegam - po angielsku | |
|
| |
Tsuki^^ Chibi
| Temat: Re: Która lepsza od anime Sob Lip 04, 2009 4:32 pm | |
| | |
|
| |
Kami Hane
Liczba postów : 113 Join date : 09/06/2009 Skąd : Z niebjańskiego kraju✿
| Temat: Re: Która lepsza od anime Sob Lip 04, 2009 5:50 pm | |
| Hmm w realu nie lubię czytać ale czytam Mangę i uważam że np większość mang jest lepsza od Anime ^^ np: -Wolf's Rain Manga lepsza od Anime -Hellsing hmm na równi jest u mnie Jak coś se przypomnę dodam... | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Która lepsza od anime | |
| |
|
| |
| Która lepsza od anime | |
|