ChibiVampire Chibi
Liczba postów : 24 Join date : 30/06/2009 Age : 35 Skąd : Dębica/Kraków
| Temat: Rysunki by me^^ Sro Lip 01, 2009 9:17 pm | |
| | |
|
Kami Hane
Liczba postów : 113 Join date : 09/06/2009 Skąd : Z niebjańskiego kraju✿
| Temat: Re: Rysunki by me^^ Sro Lip 01, 2009 10:10 pm | |
| należe raczej do krytyków ale muszę przyznać rysunki są śliczne.... | |
|
Kira Chibi
Liczba postów : 17 Join date : 30/06/2009 Age : 33
| Temat: Re: Rysunki by me^^ Sro Lip 01, 2009 10:13 pm | |
| I dzięki Ci Boże, żeś się z tego wyleczyła Uwielbiam pracę na białym papierze. Najbardziej podoba mi się rysunek nr 3, świetne proporcje i od razu można poznać kto to jest ( w moich pracach czasami stanowi to duży problem ^^) Mam nadzieję, że dodasz jeszcze jakieś xDD I nie na kratce! | |
|
Kami Hane
Liczba postów : 113 Join date : 09/06/2009 Skąd : Z niebjańskiego kraju✿
| Temat: Re: Rysunki by me^^ Czw Lip 02, 2009 4:21 am | |
| Nie ważne na czym tworzysz ważne jak tworzysz każde dzieło ma dusze każde dzieło odzwierciedla osobę która rysuje tak jak po kresce można rozpoznać kto jest autorem świetne jeszcze raz mówię świetne rysunki ^^.... aż mam ochotę wsatwić tutaj moje pracy które mam na innym Forum ^^ po nich pewne osoby powinny tutaj mnie poznać^^ I mimo iz nie są piekne ani moim zadanie udane to z miłą checią je wstawie ^^... | |
|
Yuumeka Chibi
Liczba postów : 47 Join date : 13/06/2009 Age : 30 Skąd : Polska, a gdzie to znajdź mnie na mapie ;)
| Temat: Re: Rysunki by me^^ Czw Lip 02, 2009 11:37 am | |
| Mi się bardzo podobają te rysunki *kurcze wracają wspomnienia, gdy patrzę na Cornelię *. Tylko czemu mam uczucie że te rysunki są malutkie? Bardzo ładna kreska, żadnej niepotrzebnej lini... Gratulować ^^. Mam nadzieję tylko, ze nie są przerysowane | |
|
Maiko Minister reklamy i koloru :D
Liczba postów : 105 Join date : 09/06/2009 Skąd : nie chesz wiedzie
| Temat: Re: Rysunki by me^^ Czw Lip 02, 2009 11:49 am | |
| Mniue tez sie podoba... masz dobra kreske i fakt, swietne proporcjie. Osobiście też lubie czarno iałe rysunki, ale to juz rzecz gustu... oby tak dalej | |
|
Kasumi Shinju Chibi
Liczba postów : 46 Join date : 22/06/2009 Age : 30 Skąd : Polska
| Temat: Re: Rysunki by me^^ Nie Lip 05, 2009 7:40 pm | |
| najbardziej podoba mi się... Ostatni rysunek! Śliczne, trochę jej włosy zasłaniają twarz, ale to tylko dodaje jej uroku ^^ Świetna kreska, żadnych niepotrzebnych linii... Po prostu świetnie. Tylko błagam... Nie na kratce! >.< Kratka jest twoim wrogiem! Powtórz i zapamiętaj! Pzdr | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Rysunki by me^^ | |
| |
|