| Jaką Muzykę lubisz najbardziej | |
|
+7Yusuke Isayama Goketenks Yuumeka Uolcia JosetteC Ayano Kami 11 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Kami Hane
Liczba postów : 113 Join date : 09/06/2009 Skąd : Z niebjańskiego kraju✿
| Temat: Jaką Muzykę lubisz najbardziej Wto Cze 09, 2009 6:05 pm | |
| Jaką Muzykę lubisz najbardziej. Ja słucham przeważnie ostrych kawałków z Metalu lub Rocka ale jestem elastyczna do muzyki i dzięki temu Trawię prawie każdy rodzaj muzyki, Uwielbiam również Muzykę Japońską a co wy Lubicie i dlaczego Mnie muzyka japońska uspokaja i Nabieram przy niej Weny twórczej zaś Ostra Relaksuje a was?... | |
|
| |
Ayano Chibi
Liczba postów : 15 Join date : 12/06/2009 Age : 30
| Temat: Re: Jaką Muzykę lubisz najbardziej Pią Cze 12, 2009 1:28 pm | |
| | |
|
| |
JosetteC Chibi
Liczba postów : 19 Join date : 12/06/2009 Age : 31
| Temat: Re: Jaką Muzykę lubisz najbardziej Pią Cze 12, 2009 4:16 pm | |
| Ja preferuję raczej ostre brzmienie jak metal, rock czy punk. Ale dopasowuję się do muzyki, którą słuchają inni. Lubię j-rocka ale raczej słucham spontatnicznie różnych piosenek i nie zwracam uwagi na wykonawcę | |
|
| |
Uolcia Chibi
Liczba postów : 4 Join date : 06/06/2009
| Temat: Re: Jaką Muzykę lubisz najbardziej Sob Cze 13, 2009 7:35 am | |
| Ja najbardziej lubie trance, hard style i ostry intriustial, więc jestem raczej inna od reszty | |
|
| |
Yuumeka Chibi
Liczba postów : 47 Join date : 13/06/2009 Age : 30 Skąd : Polska, a gdzie to znajdź mnie na mapie ;)
| Temat: Re: Jaką Muzykę lubisz najbardziej Sob Cze 13, 2009 1:39 pm | |
| Ja jestem za Heavy Metal. Moje lubione utwory to: HIM, Lordi, Razmus, ogólnie finlandzkie zespoły. Ale też polubiłam takie religijne, jak Mały Chór Wielkich Serc *mam koleżankę, która w nim śpiewa, polecam* oraz takie klasyki jak Elektryczne Gitary czy Marek Grechuta. Lubię też heavy metal japoński, czy w ogóle powiem tak - współczesną japońską muzykę. | |
|
| |
Goketenks Chibi
Liczba postów : 22 Join date : 14/06/2009 Skąd : Helmond (Holandia)
| Temat: Re: Jaką Muzykę lubisz najbardziej Pon Cze 15, 2009 12:32 pm | |
| - Uolcia napisał:
- Ja najbardziej lubie trance, hard style i ostry intriustial, więc jestem raczej inna od reszty
Hard/Jump Style To jest to A tak to przewarza RAP,na zmianę z J-Music. Kilka linków 123i jak? | |
|
| |
Yusuke Isayama Chibi
Liczba postów : 6 Join date : 17/06/2009 Skąd : Ore-Oro
| Temat: Re: Jaką Muzykę lubisz najbardziej Sro Cze 17, 2009 12:14 pm | |
| ja? rock, punk, metal, emo, j-music. No i masa do tego podgrup typu soft or heavy. Zespołów czy solistów raczej nie podam, słucham to co wpadnie mi w ucho. | |
|
| |
Kasumi Shinju Chibi
Liczba postów : 46 Join date : 22/06/2009 Age : 30 Skąd : Polska
| Temat: Re: Jaką Muzykę lubisz najbardziej Pon Cze 22, 2009 2:18 pm | |
| Metal, czasem Opera, japońska muzyka... Czasem lubię posłuchać innej muzyki, współczesnej, takiej co na MTV albo Vivie puszczają... Moje ulubione zespoły to: Nightwish Linkin Park Maximum the Hormone (japoński ^^)
Oraz bardzo popularna w Anglii La Roux | |
|
| |
ChibiVampire Chibi
Liczba postów : 24 Join date : 30/06/2009 Age : 35 Skąd : Dębica/Kraków
| Temat: Re: Jaką Muzykę lubisz najbardziej Wto Cze 30, 2009 3:02 pm | |
| Ja najbardziej lubię słuchać zespołów i wykonawców rumuńskich (O-Zone, Akcent, Activ, Yarabi, Morandi, Marius), japońskich (ON/OFF, Kanon Wakeshima, D'espairsRay) i w ogóle w dziwnych językach (Tarkan, Arash) xD Ale często wpadają mi w ucho także inne kawałki^^ | |
|
| |
Neko Chibi
Liczba postów : 28 Join date : 21/07/2009 Age : 29 Skąd : Z domu
| Temat: Re: Jaką Muzykę lubisz najbardziej Wto Lip 21, 2009 2:20 am | |
| Zazwyczaj screamo, rock, metal i j-rock. Czasami sobie pozwolę posłuchać klasycznej =3 Nooooo.... Pop też, ale to rzadko ^_^ | |
|
| |
Hinatka Chibi
Liczba postów : 20 Join date : 23/06/2009
| Temat: heh xD Pon Gru 21, 2009 10:59 am | |
| No ja .... Tak.. xD ja słucham czasem popu (rihanna) ale moje brzmienie to rock , punk, trochę reggae i j-rock (scandal) xD | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Jaką Muzykę lubisz najbardziej | |
| |
|
| |
| Jaką Muzykę lubisz najbardziej | |
|