Bishojo
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Bishojo

Forum poswiecone japoni, jej kulturze i tym co ma najlepsze...

IndeksPortalLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Jaką Muzykę lubisz najbardziej

Go down 
+7
Yusuke Isayama
Goketenks
Yuumeka
Uolcia
JosetteC
Ayano
Kami
11 posters
AutorWiadomość
Kami
Hane
Hane
Kami

Liczba postów : 113

Jaką Muzykę lubisz najbardziej Empty
PisanieTemat: Jaką Muzykę lubisz najbardziej   Jaką Muzykę lubisz najbardziej I_icon_minitimeWto Cze 09, 2009 6:05 pm

Jaką Muzykę lubisz najbardziej.
Ja słucham przeważnie ostrych kawałków z Metalu lub Rocka ale jestem elastyczna do muzyki i dzięki temu Trawię prawie każdy rodzaj muzyki, Uwielbiam również Muzykę Japońską a co wy Lubicie i dlaczego Mnie muzyka japońska uspokaja i Nabieram przy niej Weny twórczej zaś Ostra Relaksuje a was?...
Powrót do góry Go down
Ayano
Chibi
Chibi
Ayano

Liczba postów : 15

PisanieTemat: Re: Jaką Muzykę lubisz najbardziej   Jaką Muzykę lubisz najbardziej I_icon_minitimePią Cze 12, 2009 1:28 pm

Powrót do góry Go down
JosetteC
Chibi
Chibi
JosetteC

Liczba postów : 19

PisanieTemat: Re: Jaką Muzykę lubisz najbardziej   Jaką Muzykę lubisz najbardziej I_icon_minitimePią Cze 12, 2009 4:16 pm

Ja preferuję raczej ostre brzmienie jak metal, rock czy punk. Ale dopasowuję się do muzyki, którą słuchają inni.
Lubię j-rocka ale raczej słucham spontatnicznie różnych piosenek i nie zwracam uwagi na wykonawcę Wink

geek
Powrót do góry Go down
Uolcia
Chibi
Chibi
Uolcia

Liczba postów : 4

PisanieTemat: Re: Jaką Muzykę lubisz najbardziej   Jaką Muzykę lubisz najbardziej I_icon_minitimeSob Cze 13, 2009 7:35 am

Ja najbardziej lubie trance, hard style i ostry intriustial, więc jestem raczej inna od reszty Razz
Powrót do góry Go down
Yuumeka
Chibi
Chibi
Yuumeka

Liczba postów : 47

PisanieTemat: Re: Jaką Muzykę lubisz najbardziej   Jaką Muzykę lubisz najbardziej I_icon_minitimeSob Cze 13, 2009 1:39 pm

Ja jestem za Heavy Metal. Moje lubione utwory to: HIM, Lordi, Razmus, ogólnie finlandzkie zespoły.
Ale też polubiłam takie religijne, jak Mały Chór Wielkich Serc *mam koleżankę, która w nim śpiewa, polecam* oraz takie klasyki jak Elektryczne Gitary czy Marek Grechuta.
Lubię też heavy metal japoński, czy w ogóle powiem tak - współczesną japońską muzykę.
Powrót do góry Go down
Goketenks
Chibi
Chibi
Goketenks

Liczba postów : 22

PisanieTemat: Re: Jaką Muzykę lubisz najbardziej   Jaką Muzykę lubisz najbardziej I_icon_minitimePon Cze 15, 2009 12:32 pm

Uolcia napisał:
Ja najbardziej lubie trance, hard style i ostry intriustial, więc jestem raczej inna od reszty Razz

Hard/Jump Style Razz To jest to Wink

A tak to przewarza RAP,na zmianę z J-Music.
Kilka linków Wink

1
2
3

i jak?
Question cheers
Powrót do góry Go down
Yusuke Isayama
Chibi
Chibi
Yusuke Isayama

Liczba postów : 6

PisanieTemat: Re: Jaką Muzykę lubisz najbardziej   Jaką Muzykę lubisz najbardziej I_icon_minitimeSro Cze 17, 2009 12:14 pm

ja?
rock, punk, metal, emo, j-music.
No i masa do tego podgrup typu soft or heavy.
Zespołów czy solistów raczej nie podam, słucham to co wpadnie mi w ucho.
Powrót do góry Go down
http://ataruienzai.blog.onet.pl/
Kasumi Shinju
Chibi
Chibi
Kasumi Shinju

Liczba postów : 46

PisanieTemat: Re: Jaką Muzykę lubisz najbardziej   Jaką Muzykę lubisz najbardziej I_icon_minitimePon Cze 22, 2009 2:18 pm

Metal, czasem Opera, japońska muzyka...
Czasem lubię posłuchać innej muzyki, współczesnej, takiej co na MTV albo Vivie puszczają...
Moje ulubione zespoły to:
Nightwish
Linkin Park
Maximum the Hormone (japoński ^^)

Oraz bardzo popularna w Anglii La Roux
Powrót do góry Go down
http://naruto-wspolczesnosc.blog.onet.pl
ChibiVampire
Chibi
Chibi
ChibiVampire

Liczba postów : 24

PisanieTemat: Re: Jaką Muzykę lubisz najbardziej   Jaką Muzykę lubisz najbardziej I_icon_minitimeWto Cze 30, 2009 3:02 pm

Ja najbardziej lubię słuchać zespołów i wykonawców rumuńskich (O-Zone, Akcent, Activ, Yarabi, Morandi, Marius), japońskich (ON/OFF, Kanon Wakeshima, D'espairsRay) i w ogóle w dziwnych językach (Tarkan, Arash) xD Ale często wpadają mi w ucho także inne kawałki^^
Powrót do góry Go down
Neko
Chibi
Chibi
Neko

Liczba postów : 28

PisanieTemat: Re: Jaką Muzykę lubisz najbardziej   Jaką Muzykę lubisz najbardziej I_icon_minitimeWto Lip 21, 2009 2:20 am

Zazwyczaj screamo, rock, metal i j-rock. Czasami sobie pozwolę posłuchać klasycznej =3 Nooooo.... Pop też, ale to rzadko ^_^
Powrót do góry Go down
http://www.yaoi-club.blog4u.pl
Hinatka
Chibi
Chibi
Hinatka

Liczba postów : 20

PisanieTemat: heh xD   Jaką Muzykę lubisz najbardziej I_icon_minitimePon Gru 21, 2009 10:59 am

No ja .... Tak.. xD ja słucham czasem popu (rihanna) ale moje brzmienie to rock , punk, trochę reggae i j-rock (scandal) xD
Powrót do góry Go down
http://www.blogusiek-o-hinacie-naruto.blog.onet.pl
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Jaką Muzykę lubisz najbardziej   Jaką Muzykę lubisz najbardziej I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Jaką Muzykę lubisz najbardziej
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie?
» Wszystkie obrazki jakie się wam najbardziej spodobały xP

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Bishojo :: Zainteresowania :: Muzyka-
Skocz do: