| Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie? | |
|
+8Hinatka Kasumi Shinju Yuumeka Ayano JosetteC Goketenks Kami Maiko 12 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Maiko Minister reklamy i koloru :D
Liczba postów : 105 Join date : 09/06/2009 Skąd : nie chesz wiedzie
| Temat: Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie? Pią Cze 19, 2009 10:42 pm | |
| Jak w temacie... Mnie pare znajomych kiedy porównało do Chi... Nie wiem czy to przez glupote, one twierdza ze tez jestem tak słodka i nieuświadomiona. Potem w szkole pojawiło sie sweet malkavian , które szybko zamienilo sie w Miyu przez moja sympatie do wampiryzmu . Tak zeby osobiście sie utożsamiać... nie mam takiej postaci. | |
|
| |
Kami Hane
Liczba postów : 113 Join date : 09/06/2009 Skąd : Z niebjańskiego kraju✿
| Temat: Re: Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie? Sob Cze 20, 2009 8:59 am | |
| Ja raczej do żadnej się nie utożsamiam i raczei nikt mnie z żadną nie próbował kojarzyć no może raz Okasama coś powiedziała a mimie tej postaci brzmaiło kurcze nie pamiętam, ale nic więcej raczej nie jestem podoba do żadnej znanej Bohaterki z tych które znam i nikt mnie z żadną nie identyfikuje ja sama w tej chwili nie jestem obiektywna i sama tez się nie identyfikuje ... | |
|
| |
Goketenks Chibi
Liczba postów : 22 Join date : 14/06/2009 Skąd : Helmond (Holandia)
| Temat: Re: Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie? Sob Cze 20, 2009 9:30 am | |
| Mnie to głównie utożsamiają z gównymi bohaterami tasiemców xD Np.Ichigo,Goku,Naruto.
A ja osobiście sądzę ,że najbardziej do Goku xD Mam te samą nie chęć do zastrzyków,chociaż nie uciekam po całym szpitalu xD | |
|
| |
JosetteC Chibi
Liczba postów : 19 Join date : 12/06/2009 Age : 31
| Temat: Re: Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie? Sob Cze 20, 2009 12:38 pm | |
| Ja raczej nie utożsamiam się z bohaterami animcy. Pomimo, że mogę ich uwielbiać ;D Jestem po prostu zbyt.. złożona, żeby dokładnie mnie określić jakąś postacią.. Czasem jestem uparta w dążeniu do celu jak Kiba z WR, a czasem tak głupia jak Sakura z Naruto xD | |
|
| |
Ayano Chibi
Liczba postów : 15 Join date : 12/06/2009 Age : 30
| Temat: Re: Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie? Sob Cze 20, 2009 3:40 pm | |
| Ja jestem bardzo podobna do: -Haruhi (The Melancholy of Haruhi Suzumiya) -Zakuro (Tokyo Mew Mew) -Lucy (Elfen Lied) -Moka (Rosario+Vampire) No i chyba to wszystkie | |
|
| |
Yuumeka Chibi
Liczba postów : 47 Join date : 13/06/2009 Age : 30 Skąd : Polska, a gdzie to znajdź mnie na mapie ;)
| Temat: Re: Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie? Sob Cze 20, 2009 7:33 pm | |
| Jesteś podobna do Lucy? Już się boję Ja raczej utożsamiam się z postaciami z Naruto. Z wyglądu jestem taka Ino'wata. a z charakteru tak mi trochę do Lee a trochę do Shikamaru. Mieszanka wedlowska, ten teges | |
|
| |
Ayano Chibi
| Temat: Re: Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie? Sob Cze 20, 2009 8:12 pm | |
| No tak... Czasem mi mówią, że mam podły charakterek... | |
|
| |
Goketenks Chibi
Liczba postów : 22 Join date : 14/06/2009 Skąd : Helmond (Holandia)
| Temat: Re: Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie? Nie Cze 21, 2009 2:09 am | |
| Chyba umiem sobie ciebie wyobrazić Ale jako w Stadium Lucy wolał bym nie spotkac xP | |
|
| |
Ayano Chibi
| Temat: Re: Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie? Pon Cze 22, 2009 10:44 am | |
| No tak... Koleżanki mi mówią, że jak się zdenerwuję to mam minę ja "psychopatyczny morderca", lub identycznie jak on się poruszam. | |
|
| |
Kasumi Shinju Chibi
Liczba postów : 46 Join date : 22/06/2009 Age : 30 Skąd : Polska
| Temat: Re: Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie? Pon Cze 22, 2009 6:23 pm | |
| Podobno jestem inteligentna jak L z Death Note i czasem zachowuję się jak Sakura z Naruto, bo jakiś chłopak ode mnie dostanie w łeb (chuu chuu... xD) Ja osobiście utożsamiam się z Rukią z Bleach... ^^ | |
|
| |
Hinatka Chibi
Liczba postów : 20 Join date : 23/06/2009
| Temat: Hmm . :D Sro Cze 24, 2009 4:49 pm | |
| Niewiem myślę, że z anime naruto no bo z hinaty bo jestem troszeczeczkę( ale bardzo mało) nieśmiała a z charakteru trochę ino a trochę sakura :d | |
|
| |
ChibiVampire Chibi
Liczba postów : 24 Join date : 30/06/2009 Age : 35 Skąd : Dębica/Kraków
| Temat: Re: Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie? Wto Cze 30, 2009 5:45 pm | |
| Ja sama najbardziej utożsamiam się z Kainem z VK albo z Kurogane z TC. Tak samo jak oni odzywam się tylko wtedy, kiedy muszę i skracam swoje wypowiedzi do minimum, trzymam się raczej na uboczu i ukrywam się z uczuciami. Chociaż, moja siostra stwierdziła ostatnio, że jestem jak Ren Maaka (Karin) xD Tak samo egoistyczna i wnerwiająca xD | |
|
| |
Kasumi Shinju Chibi
Liczba postów : 46 Join date : 22/06/2009 Age : 30 Skąd : Polska
| Temat: Re: Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie? Wto Cze 30, 2009 11:16 pm | |
| no miłą masz siostrzyczkę, nie ma co... xD | |
|
| |
Kira Chibi
Liczba postów : 17 Join date : 30/06/2009 Age : 33
| Temat: Re: Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie? Sro Lip 01, 2009 9:46 am | |
| Rzeczywiście kochająca siostra xD Kiedyś koleżanka powiedziała mi, że jestem strasznie podobna z wyglądu do Rei z Sailor Moon chociaż charakter mam bardziej zbliżony ku Usagi Tsukino "Usagi nie jest pilną uczennicą, w dodatku leniwą, płaczliwą, często zasypiającą podczas lekcji i często na te lekcje się spóźniającą. Mimo wszystko jest osobą szybko nawiązującą kontakty międzyludzkie, nie kieruje się uprzedzeniami, przez co wielokrotnie pokazuje swoją naiwność" Nie zgodzę się jedynie z drugim zdaniem, bo mi nawiązywanie nowych kontaktów wcale nie przychodzi tak łatwo :> Wolę najpierw poobserwować osoby i ich zachowanie Osobiście utożsamiam się z Mio Akiyama z K-ON, bo i pasuje wygląd jak i charakter Chociaż może jestem trochę bardziej śmiała i nie aż w takim stopniu bojaźliwa I jak zwykle się rozpisałam ;3 | |
|
| |
Shiva Chibi
Liczba postów : 25 Join date : 24/06/2009
| Temat: Re: Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie? Sob Lip 11, 2009 10:28 am | |
| Ja osobiscie uważam ze jestem podobna do samego Naruto czy Songa, oczywiście względem charakteru. Bo najchętniej pozarła bym cały sklep, mam nie wyparzona gębe i nigdy sie nie podaje. | |
|
| |
Neko Chibi
Liczba postów : 28 Join date : 21/07/2009 Age : 29 Skąd : Z domu
| Temat: Re: Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie? Wto Lip 21, 2009 2:10 am | |
| Mnie często porównują do L'a z Death Note. Sama nie wiem czemu. Może czasami siedze jak on, mam nawet podobną fryzurę i jem słodycze zamiast zwykłego jedzenia, ale żeby od razu L ^^"""" Fakt faktem nawet mi to pochlebia =^.^= Bo L'u jest taki kawaii < 3 xD | |
|
| |
Kami Hane
Liczba postów : 113 Join date : 09/06/2009 Skąd : Z niebjańskiego kraju✿
| Temat: Re: Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie? Wto Lip 21, 2009 7:04 am | |
| Jak ja bym chciała móc identyfikować się z którąś z postaci z anime eh ;/ ale nie jestem obiektywna al ludzie mnie raczej do żadnej nie identyfikują | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie? | |
| |
|
| |
| Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie? | |
|