Bishojo
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Bishojo

Forum poswiecone japoni, jej kulturze i tym co ma najlepsze...

IndeksPortalLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie?

Go down 
+8
Hinatka
Kasumi Shinju
Yuumeka
Ayano
JosetteC
Goketenks
Kami
Maiko
12 posters
AutorWiadomość
Maiko
Minister reklamy i koloru :D
Maiko

Liczba postów : 105

Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie? Empty
PisanieTemat: Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie?   Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie? I_icon_minitimePią Cze 19, 2009 10:42 pm

Jak w temacie...
Mnie pare znajomych kiedy porównało do Chi... Nie wiem czy to przez glupote, one twierdza ze tez jestem tak słodka i nieuświadomiona.
Potem w szkole pojawiło sie sweet malkavian , które szybko zamienilo sie w Miyu przez moja sympatie do wampiryzmu Very Happy.

Tak zeby osobiście sie utożsamiać... nie mam takiej postaci. Laughing
Powrót do góry Go down
Kami
Hane
Hane
Kami

Liczba postów : 113

PisanieTemat: Re: Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie?   Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie? I_icon_minitimeSob Cze 20, 2009 8:59 am

Ja raczej do żadnej się nie utożsamiam i raczei nikt mnie z żadną nie próbował kojarzyć no może raz Okasama coś powiedziała a mimie tej postaci brzmaiło kurcze nie pamiętam, ale nic więcej raczej nie jestem podoba do żadnej znanej Bohaterki z tych które znam i nikt mnie z żadną nie identyfikuje ja sama w tej chwili nie jestem obiektywna i sama tez się nie identyfikuje ...
Powrót do góry Go down
Goketenks
Chibi
Chibi
Goketenks

Liczba postów : 22

PisanieTemat: Re: Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie?   Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie? I_icon_minitimeSob Cze 20, 2009 9:30 am

Mnie to głównie utożsamiają z gównymi bohaterami tasiemców xD
Np.Ichigo,Goku,Naruto.

A ja osobiście sądzę ,że najbardziej do Goku xD Mam te samą nie chęć do zastrzyków,chociaż nie uciekam po całym szpitalu xD
Powrót do góry Go down
JosetteC
Chibi
Chibi
JosetteC

Liczba postów : 19

PisanieTemat: Re: Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie?   Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie? I_icon_minitimeSob Cze 20, 2009 12:38 pm

Ja raczej nie utożsamiam się z bohaterami animcy. Pomimo, że mogę ich uwielbiać ;D
Jestem po prostu zbyt.. złożona, żeby dokładnie mnie określić jakąś postacią.. Czasem jestem uparta w dążeniu do celu jak Kiba z WR, a czasem tak głupia jak Sakura z Naruto xD
Powrót do góry Go down
Ayano
Chibi
Chibi
Ayano

Liczba postów : 15

PisanieTemat: Re: Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie?   Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie? I_icon_minitimeSob Cze 20, 2009 3:40 pm

Ja jestem bardzo podobna do:
-Haruhi (The Melancholy of Haruhi Suzumiya)
-Zakuro (Tokyo Mew Mew)
-Lucy (Elfen Lied)
-Moka (Rosario+Vampire)
No i chyba to wszystkie Very Happy
Powrót do góry Go down
Yuumeka
Chibi
Chibi
Yuumeka

Liczba postów : 47

PisanieTemat: Re: Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie?   Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie? I_icon_minitimeSob Cze 20, 2009 7:33 pm

Jesteś podobna do Lucy? Już się boję affraid

Ja raczej utożsamiam się z postaciami z Naruto. Z wyglądu jestem taka Ino'wata. Very Happy a z charakteru tak mi trochę do Lee a trochę do Shikamaru. Mieszanka wedlowska, ten teges Very Happy
Powrót do góry Go down
Ayano
Chibi
Chibi
Ayano

PisanieTemat: Re: Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie?   Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie? I_icon_minitimeSob Cze 20, 2009 8:12 pm

No tak... Czasem mi mówią, że mam podły charakterek...
jocolor
Powrót do góry Go down
Goketenks
Chibi
Chibi
Goketenks

Liczba postów : 22

PisanieTemat: Re: Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie?   Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie? I_icon_minitimeNie Cze 21, 2009 2:09 am

Chyba umiem sobie ciebie wyobrazić Very Happy
Ale jako w Stadium Lucy wolał bym nie spotkac xP
Powrót do góry Go down
Ayano
Chibi
Chibi
Ayano

PisanieTemat: Re: Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie?   Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie? I_icon_minitimePon Cze 22, 2009 10:44 am

No tak... Koleżanki mi mówią, że jak się zdenerwuję to mam minę ja "psychopatyczny morderca", lub identycznie jak on się poruszam. bom
Powrót do góry Go down
Kasumi Shinju
Chibi
Chibi
Kasumi Shinju

Liczba postów : 46

PisanieTemat: Re: Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie?   Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie? I_icon_minitimePon Cze 22, 2009 6:23 pm

Podobno jestem inteligentna jak L z Death Note i czasem zachowuję się jak Sakura z Naruto, bo jakiś chłopak ode mnie dostanie w łeb (chuu chuu... xD)
Ja osobiście utożsamiam się z Rukią z Bleach... ^^
Powrót do góry Go down
http://naruto-wspolczesnosc.blog.onet.pl
Hinatka
Chibi
Chibi
Hinatka

Liczba postów : 20

PisanieTemat: Hmm . :D   Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie? I_icon_minitimeSro Cze 24, 2009 4:49 pm

Niewiem myślę, że z anime naruto no bo z hinaty bo jestem troszeczeczkę( ale bardzo mało) nieśmiała a z charakteru trochę ino a trochę sakura :d
Powrót do góry Go down
http://www.blogusiek-o-hinacie-naruto.blog.onet.pl
ChibiVampire
Chibi
Chibi
ChibiVampire

Liczba postów : 24

PisanieTemat: Re: Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie?   Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie? I_icon_minitimeWto Cze 30, 2009 5:45 pm

Ja sama najbardziej utożsamiam się z Kainem z VK albo z Kurogane z TC. Tak samo jak oni odzywam się tylko wtedy, kiedy muszę i skracam swoje wypowiedzi do minimum, trzymam się raczej na uboczu i ukrywam się z uczuciami. Chociaż, moja siostra stwierdziła ostatnio, że jestem jak Ren Maaka (Karin) xD Tak samo egoistyczna i wnerwiająca xD
Powrót do góry Go down
Kasumi Shinju
Chibi
Chibi
Kasumi Shinju

Liczba postów : 46

PisanieTemat: Re: Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie?   Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie? I_icon_minitimeWto Cze 30, 2009 11:16 pm

no miłą masz siostrzyczkę, nie ma co... xD
Powrót do góry Go down
http://naruto-wspolczesnosc.blog.onet.pl
Kira
Chibi
Chibi
Kira

Liczba postów : 17

PisanieTemat: Re: Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie?   Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie? I_icon_minitimeSro Lip 01, 2009 9:46 am

Rzeczywiście kochająca siostra xD

Kiedyś koleżanka powiedziała mi, że jestem strasznie podobna z wyglądu do Rei z Sailor Moon chociaż charakter mam bardziej zbliżony ku Usagi Tsukino cat
"Usagi nie jest pilną uczennicą, w dodatku leniwą, płaczliwą, często zasypiającą podczas lekcji i często na te lekcje się spóźniającą. Mimo wszystko jest osobą szybko nawiązującą kontakty międzyludzkie, nie kieruje się uprzedzeniami, przez co wielokrotnie pokazuje swoją naiwność" Nie zgodzę się jedynie z drugim zdaniem, bo mi nawiązywanie nowych kontaktów wcale nie przychodzi tak łatwo :> Wolę najpierw poobserwować osoby i ich zachowanie albino
Osobiście utożsamiam się z Mio Akiyama z K-ON, bo i pasuje wygląd jak i charakter Very Happy Chociaż może jestem trochę bardziej śmiała i nie aż w takim stopniu bojaźliwa

I jak zwykle się rozpisałam ;3
Powrót do góry Go down
Shiva
Chibi
Chibi
Shiva

Liczba postów : 25

PisanieTemat: Re: Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie?   Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie? I_icon_minitimeSob Lip 11, 2009 10:28 am

Ja osobiscie uważam ze jestem podobna do samego Naruto czy Songa, oczywiście względem charakteru. Bo najchętniej pozarła bym cały sklep, mam nie wyparzona gębe i nigdy sie nie podaje. Very Happy
Powrót do góry Go down
Neko
Chibi
Chibi
Neko

Liczba postów : 28

PisanieTemat: Re: Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie?   Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie? I_icon_minitimeWto Lip 21, 2009 2:10 am

Mnie często porównują do L'a z Death Note. Sama nie wiem czemu. Może czasami siedze jak on, mam nawet podobną fryzurę i jem słodycze zamiast zwykłego jedzenia, ale żeby od razu L ^^"""" Fakt faktem nawet mi to pochlebia =^.^= Bo L'u jest taki kawaii < 3 xD
Powrót do góry Go down
http://www.yaoi-club.blog4u.pl
Kami
Hane
Hane
Kami

Liczba postów : 113

PisanieTemat: Re: Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie?   Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie? I_icon_minitimeWto Lip 21, 2009 7:04 am

Jak ja bym chciała móc identyfikować się z którąś z postaci z anime eh ;/ ale nie jestem obiektywna al ludzie mnie raczej do żadnej nie identyfikują
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie?   Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie? I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Z jaka postacia anime sie utosrzamiacie?
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Jaką Muzykę lubisz najbardziej
» Jaki anime najgorsze
» Ulubione anime
» Z jakiego to anime
» Toje ulubione anime

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Bishojo :: Otaku :: Anime-
Skocz do: