Bishojo
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Bishojo

Forum poswiecone japoni, jej kulturze i tym co ma najlepsze...

IndeksPortalLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Witam wszystkich

Go down 
5 posters
AutorWiadomość
Shadowek^^
Chibi
Chibi

Liczba postów : 2

Witam wszystkich Empty
PisanieTemat: Witam wszystkich   Witam wszystkich I_icon_minitimeSro Lip 29, 2009 11:09 pm

Witam wszystkich.
Część z was mnie zna, część zaraz pozna, jednak tak na prawdę zobaczycie jaki jestem po postach lub rozmowach na cb. Więc prezentację czas zacząć Wink

Mam na imię Paweł. Mam 16 lat i interesuję się A&M... w pewnym umiarze, ale zawsze. Do tej pory czytałem/oglądałem Naruto oraz Elfen Lied (szał...Razz) Dodatkowo gram w gry RPG (chodzi mi o opowiadanki, a nie PCtowe) w roli gracza lub mg (wersja forumowa). Moim niedawno nabytym hobby jest pisanie. Poza tym mam dość nietypową pasję, a mianowicie => bardzo lubię dyskutować na różnorakie tematy. Za pewne jak łatwo się domyślić siedzę długo przy komputerze, ale cóż. Każdy ma swoje małe nałogi czyż nie?
Czasem czytam książki między innymi serię Pratcheta czy (ostatnio przeczytane) Kuzynki, Księżniczka, (w toku) Dziedziczki.

Hmm co jeszcze mogę napisać? Ah no tak: Mam nadzieję, że będziemy się dogadywać.

To chyba tyle. Pozdrawiam.
Powrót do góry Go down
Neko
Chibi
Chibi
Neko

Liczba postów : 28

Witam wszystkich Empty
PisanieTemat: Re: Witam wszystkich   Witam wszystkich I_icon_minitimeCzw Lip 30, 2009 12:12 am

Konbanwa! =^.^=
A o czym piszesz? Jak yaoi to ja chętnie poczytam xD A skoro lubisz dyskutować o wszystkim i o niczym to może interesujesz się zjawiskami paranormalnymi?
A na koniec mam dość nietypowe pytanie. Lubisz może kanapkę z majonezem i ketchupem?
Powrót do góry Go down
http://www.yaoi-club.blog4u.pl
Shadowek^^
Chibi
Chibi

Liczba postów : 2

Witam wszystkich Empty
PisanieTemat: Re: Witam wszystkich   Witam wszystkich I_icon_minitimeCzw Lip 30, 2009 10:13 am

Niestety Yaoi raczej nie... do tej pory napisałem chyba 2 wiersze, piszę powieść i małe detektywistyczne (albo nie jeszcze nie wiem) opowiadanko.

Interesować to może złe słowo - bo moje zainteresowania super szerokie nie są, bo taki mały no life ze mnie XD ale mogę o tym pogadać i powiedzieć co sądzę, a jak ktoś da jakąś stronę to chętnie obejrzę zawartość i zapoznam się z tematem.

A co do kanapki to zależy z czym jeszcze.

P.S. Zapomniałem dopisać, że bardzo lubię zagadki.
Powrót do góry Go down
Neko
Chibi
Chibi
Neko

Liczba postów : 28

Witam wszystkich Empty
PisanieTemat: Re: Witam wszystkich   Witam wszystkich I_icon_minitimeCzw Lip 30, 2009 1:42 pm

No life, no life xDD Bueheh xD Mój kuzyn za każdym razem tak do mnie mówi >.<

Jak wspomniałeś o zagadkach to od razu przypomniał mi się Death note < 3
Powrót do góry Go down
http://www.yaoi-club.blog4u.pl
Kami
Hane
Hane
Kami

Liczba postów : 113

Witam wszystkich Empty
PisanieTemat: Re: Witam wszystkich   Witam wszystkich I_icon_minitimeCzw Lip 30, 2009 2:50 pm

Konnichi wa No no kto zagościł w nasze progi Shadowek hehe ^^ Yoroshiku!
Powrót do góry Go down
ChibiVampire
Chibi
Chibi
ChibiVampire

Liczba postów : 24

Witam wszystkich Empty
PisanieTemat: Re: Witam wszystkich   Witam wszystkich I_icon_minitimePon Sie 03, 2009 6:27 pm

Ohayo^^
Powrót do góry Go down
Tsuki^^
Chibi
Chibi
Tsuki^^

Liczba postów : 33

Witam wszystkich Empty
PisanieTemat: Re: Witam wszystkich   Witam wszystkich I_icon_minitimePon Sie 03, 2009 6:41 pm

Również witam^^Fajnie, że jakiś facet nowy tu zagościł, bo juz myślałam, że sie z tego forum taki babiniec zrobi XD
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Witam wszystkich Empty
PisanieTemat: Re: Witam wszystkich   Witam wszystkich I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Witam wszystkich
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Witam się ^^
» Witam wszystkich :D