Zastanawiałam się czy aby sie przywitać powinnam zakładać nowy temat, ale jak widzę, wiekszość osób tak zrobiła, wiec czemu nie.
Mieszkam w małym miasteczku na pomorzu i chyba jak wiekszość z was kocham M&A.
Najbardziej lubie humorystyczne Anime, przy których mogę się troche odprężć, jak Zero no Tsukaima, czy Asu no Yoichi. Ale staram sie nie wybrzydzać, ostatnio nawet chciałam obejrzeć jakieś yuri, ale strasznie sie przy nim meczyłam. Może jeszcze kiedyś obejrze je do końca. Oczywiście mam słabość do wampirków i czarnych charakterów dlatego nie moge opszeć sie Vampire Knight i Death Note. Naruto też jest dobre, choć zdecydowanie za długie. W Schippudenie Naruto jest taki ładny! Eh.. ta moja próżność. No ale i tak nic nie przebije inteligencji Shikamaru.
A mangi, wiec przeczytałam ich znacznie mniej niz obejrzałam anime, ale lubie Ayashi no Ceres i Zettai Karehi.
Co poza tym? Poza tym kocham czytać. Momentami przeradza sie to w uzależnienie. Ale nie wyciągajcie zaraz pochopnych wniosków. Nie jestem jakims tam mulem książkowym. Mogłabym na palcach u jednej ręki policzyć ile lektur szkolnych przeczytałam. Wole książki fantasy jak Harry Potter, a ostatnio zaczęłam czytać całą serię "Zmierzchu".
Staram sie rysować, ale nieczęsto coś dobrego mi wychodzi. Z resztą umieszcze pare rysunków to bedziecie mogli skomentować i mi doradzić, co jeszcze muszę w swoim stylu poprawić.
Lubie też śpiewać. Współczuje wszystkim tym co muszą wysłuchiwać mojego wycia XDD. Choś niektórzy mówią, ze podoba im sie mój głos. Muszą być chyba masochistami skoro lubią tego wysłuchiwać XD.
Ależ sie rozpisałam. Nie wiedziałam, że moge o sobie takiego długiego posta stworzyć.
Pozdrawiam