Bishojo
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Bishojo

Forum poswiecone japoni, jej kulturze i tym co ma najlepsze...

IndeksPortalLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Witam się ^^

Go down 
+3
Kami
Maiko
Tsuki^^
7 posters
AutorWiadomość
Tsuki^^
Chibi
Chibi
Tsuki^^

Liczba postów : 33

Witam się ^^ Empty
PisanieTemat: Witam się ^^   Witam się ^^ I_icon_minitimeNie Cze 28, 2009 4:44 pm

Zastanawiałam się czy aby sie przywitać powinnam zakładać nowy temat, ale jak widzę, wiekszość osób tak zrobiła, wiec czemu nie.

Mieszkam w małym miasteczku na pomorzu i chyba jak wiekszość z was kocham M&A.
Najbardziej lubie humorystyczne Anime, przy których mogę się troche odprężć, jak Zero no Tsukaima, czy Asu no Yoichi. Ale staram sie nie wybrzydzać, ostatnio nawet chciałam obejrzeć jakieś yuri, ale strasznie sie przy nim meczyłam. Może jeszcze kiedyś obejrze je do końca. Oczywiście mam słabość do wampirków i czarnych charakterów dlatego nie moge opszeć sie Vampire Knight i Death Note. Naruto też jest dobre, choć zdecydowanie za długie. W Schippudenie Naruto jest taki ładny! Eh.. ta moja próżność. No ale i tak nic nie przebije inteligencji Shikamaru.
A mangi, wiec przeczytałam ich znacznie mniej niz obejrzałam anime, ale lubie Ayashi no Ceres i Zettai Karehi.
Co poza tym? Poza tym kocham czytać. Momentami przeradza sie to w uzależnienie. Ale nie wyciągajcie zaraz pochopnych wniosków. Nie jestem jakims tam mulem książkowym. Mogłabym na palcach u jednej ręki policzyć ile lektur szkolnych przeczytałam. Wole książki fantasy jak Harry Potter, a ostatnio zaczęłam czytać całą serię "Zmierzchu".
Staram sie rysować, ale nieczęsto coś dobrego mi wychodzi. Z resztą umieszcze pare rysunków to bedziecie mogli skomentować i mi doradzić, co jeszcze muszę w swoim stylu poprawić.
Lubie też śpiewać. Współczuje wszystkim tym co muszą wysłuchiwać mojego wycia XDD. Choś niektórzy mówią, ze podoba im sie mój głos. Muszą być chyba masochistami skoro lubią tego wysłuchiwać XD.

Ależ sie rozpisałam. Nie wiedziałam, że moge o sobie takiego długiego posta stworzyć.

Pozdrawiam
Powrót do góry Go down
Maiko
Minister reklamy i koloru :D
Maiko

Liczba postów : 105

Witam się ^^ Empty
PisanieTemat: Re: Witam się ^^   Witam się ^^ I_icon_minitimeNie Cze 28, 2009 4:47 pm

Witam Cie i życze miłej zabawy. Mam nadzieje że znajdziesz tutaj coś co cię zainteresuje:D
Masz bardzo ładny Nick... Księżyc Very Happy. Bardzo mi sie podoba, a i czekam na Twoje rysunki. Zycze miłęj zabawy Very Happy
Powrót do góry Go down
Kami
Hane
Hane
Kami

Liczba postów : 113

Witam się ^^ Empty
PisanieTemat: Re: Witam się ^^   Witam się ^^ I_icon_minitimeNie Cze 28, 2009 7:19 pm

Konnichi wa ciesze się że nas tutaj coraz więcej jest i jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa ^^ Yoroshiku!
Powrót do góry Go down
Yuumeka
Chibi
Chibi
Yuumeka

Liczba postów : 47

Witam się ^^ Empty
PisanieTemat: Re: Witam się ^^   Witam się ^^ I_icon_minitimeNie Cze 28, 2009 10:04 pm

Ohayo Gozaimasu!

Wydajesz mi się na intyeresującą osobę. Jeśli chodzi o mangi, polecam 666 Satan albo Hellsing, Bokurano *choć to bardziej dramat psychologiczny* , lub Naruto Very Happy.
Mam nadzieję, ze będziesz się dobrze bawić ^^
Powrót do góry Go down
Shiva
Chibi
Chibi
Shiva

Liczba postów : 25

Witam się ^^ Empty
PisanieTemat: Re: Witam się ^^   Witam się ^^ I_icon_minitimeSob Lip 11, 2009 10:00 am

Dziwię sie ile to człowiek potrafi napisac o sobie i podziwiam. Ja tam o sobie tak napisać nie umiem, a tak wogóle hej... iło cie powietać :d
Powrót do góry Go down
ChibiVampire
Chibi
Chibi
ChibiVampire

Liczba postów : 24

Witam się ^^ Empty
PisanieTemat: Re: Witam się ^^   Witam się ^^ I_icon_minitimePon Sie 03, 2009 6:23 pm

Ohayo^^
Powrót do góry Go down
Quniara007
Chibi
Chibi

Liczba postów : 1

Witam się ^^ Empty
PisanieTemat: Re: Witam się ^^   Witam się ^^ I_icon_minitimePon Maj 10, 2010 9:04 pm

afro Elo wszystkim
Powrót do góry Go down
Kami
Hane
Hane
Kami

Liczba postów : 113

Witam się ^^ Empty
PisanieTemat: Re: Witam się ^^   Witam się ^^ I_icon_minitimeCzw Maj 13, 2010 10:39 am

Yoroshiku! Nowy towarzyszu ^^
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Witam się ^^ Empty
PisanieTemat: Re: Witam się ^^   Witam się ^^ I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Witam się ^^
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Witam wszystkich