| Oi minna - cześć wszystkim | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Yusuke Isayama Chibi
Liczba postów : 6 Join date : 17/06/2009 Skąd : Ore-Oro
| Temat: Oi minna - cześć wszystkim Sro Cze 17, 2009 12:04 pm | |
| No to od czego zacząć? Nazywam się... Zbytnio nie identyfikuję się ze swoim prawdziwym imieniem przez co pozwolę sobie go nie podawać, wystarczy Yusuke. Gdzie mieszkam, powiedzieć mogę, bo każdy by zauważył na konwentach w jakiej okolicy się pojawiam : Warszawa W skutek wielu problemów w państwie jestem z rocznika 75' ; 90' oraz 92'. Do wyboru, do koloru. Zainteresowania? Osoba raczej wszechstronna ze mnie. Piszę: poezja, proza. Rysuję - nie przepadam za martwą naturą, portretami i pejzażami. Gram na instrumentach typu : gitara. Wszystko to kocham, bądź lubię. Oczywiście dochodzi zainteresowanie kulturą Japonii, oraz szeroko rozumianą przyrodą, techniką komputerową. O sobie? Neurotyk ze mnie chyba. Osoba dość ekscentryczna- tak sądzą inni. Raczej cicha i spokojna. Do czasu jak się z kimś dobrze nie poznam. Nie lubię przebywać w dużej grupie. Jestem może zbyt naiwna, ale tylko przez to, że wierzę w ludzi... Jak coś więcej przyjdzie mi do głowy, rozwinę. Pozdrawiam, i żeby nikt nie myślał, że jestem ponurakiem, uśmiechnę się szczerze | |
|
| |
JosetteC Chibi
Liczba postów : 19 Join date : 12/06/2009 Age : 31
| Temat: Re: Oi minna - cześć wszystkim Sro Cze 17, 2009 5:21 pm | |
| Hej Hej^^ [*Pada z zachwytu bo nie umi pisać o sobie*] | |
|
| |
Goketenks Chibi
Liczba postów : 22 Join date : 14/06/2009 Skąd : Helmond (Holandia)
| Temat: Re: Oi minna - cześć wszystkim Sro Cze 17, 2009 6:07 pm | |
| Witam Też chcę tak umieć | |
|
| |
Yuumeka Chibi
Liczba postów : 47 Join date : 13/06/2009 Age : 30 Skąd : Polska, a gdzie to znajdź mnie na mapie ;)
| Temat: Re: Oi minna - cześć wszystkim Sro Cze 17, 2009 7:01 pm | |
| Już cię lubię Wydajesz m i się skomplikowaną ale miłą osobą. Mam nadzieję że dobrze myślę. Witam cię na tym forum. Ps. jeśli chodzi o rysowanie - lubię rysować martwą naturę ale ty chyba wolisz abstrakcje/postacie, tak? | |
|
| |
Kami Hane
Liczba postów : 113 Join date : 09/06/2009 Skąd : Z niebjańskiego kraju✿
| Temat: Re: Oi minna - cześć wszystkim Sro Cze 17, 2009 7:19 pm | |
| Ohayo Yusuke cieszę się że do nas dołączyłeś mam nadzieję że będziesz czuł się tutaj dobrze Yoroshiku! | |
|
| |
Yusuke Isayama Chibi
Liczba postów : 6 Join date : 17/06/2009 Skąd : Ore-Oro
| Temat: Re: Oi minna - cześć wszystkim Sro Cze 17, 2009 11:25 pm | |
| Rysować? Siadam i rysuje, najczęściej jakieś postacie jednak. A czy tak fajnie piszę o sobie? Nie wiem, skąpo i bez głębszej treści. Stety, niestety. Jakoś za sobą nie przepadam, niespecjalnie przynajmniej A czy ciekawa ze mnie osoba? Nie podejrzewam. ;P | |
|
| |
Kami Hane
Liczba postów : 113 Join date : 09/06/2009 Skąd : Z niebjańskiego kraju✿
| Temat: Re: Oi minna - cześć wszystkim Czw Cze 18, 2009 5:15 am | |
| Każdy jest ciekawa i niepowtarzalną osobą a to czy ciekawa z ciebie osoba Yusuke to zostaw już naszej ocenie, Ja tez nie jestem nikim specjalnie ciekawym ale ponoć mam w sobie coś co jedna mnie z ludźmi, z reszta tez uwielbiam rysować a nawet ostatnio sobie piszę hehe może któregoś dnia wstawie tutaj moje pracki pozdrawiam :* | |
|
| |
Tsuki^^ Chibi
Liczba postów : 33 Join date : 28/06/2009 Age : 34 Skąd : Polska
| Temat: Re: Oi minna - cześć wszystkim Nie Cze 28, 2009 2:55 pm | |
| Yusuke widze, że z ciebie skromna osoba : - Cytat :
- A czy ciekawa ze mnie osoba? Nie podejrzewam. ;P
Zgadziam sie z Kami, że to my bedziemy ciebie oceniać. Każdy jest inny, a przez to wyjątkowy ^^ Wystarczy trochę sie otworzyć, a już przyciąga sie przyjaciół. Oni pokazują nam, kim tak naprawde jesteśmy. Przynajmniej ja sie wiele od nich dowiedziałam. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Oi minna - cześć wszystkim | |
| |
|
| |
| Oi minna - cześć wszystkim | |
|