Bishojo
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Bishojo

Forum poswiecone japoni, jej kulturze i tym co ma najlepsze...

IndeksPortalLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Cześć wszystkim! ^^

Go down 
+4
Kasumi Shinju
Kami
ChibiVampire
Kira
8 posters
AutorWiadomość
Kira
Chibi
Chibi
Kira

Liczba postów : 17

Cześć wszystkim! ^^ Empty
PisanieTemat: Cześć wszystkim! ^^   Cześć wszystkim! ^^ I_icon_minitimeWto Cze 30, 2009 7:14 pm

Konbanha chłopcy i dziewczęta! ku ku ku
Zacznę od danych podstawowych cat Nazywam się Kasia i jak widać po imieniu jestem płci żeńskiej, która zapewne przeważa na tym forum ;P Lat mam 17, a pochodzę z miasta Ostrołęka woj. mazowieckie.

Uwielbiam oglądać anime, a do moich naj należą: Bleach, Death Note, Code Geass, Sailor Moon, Naruto, InuYasha, Itazura na Kiss, Skip Beat, Perfect Girl Evolution: Yamato Nadeschiko Schihi Henge i wiele wiele innych których wypisywać mi się nie chce Smile
A i mangę też czytam chociaż w mniejszym stopniu xD

Nie będę mówić, że kocham Japonię bo niestety nie mam dużego zasobu wiedzy na temat tego kraju i mam cichą nadzieję że przy Waszej pomocy uda mi się trochę ten stopień podwyższyć Razz:P Oczywiście podróż tam jest jednym z moich marzeń, których mam zamiar po maturze spełnić ;> Coś tam powiedzieć po japońsku bym powiedziała, bo w końcu anime robi swoje i się podłapuje wiele ;3

Czy rysuję? Talentu plastycznego akurat nie mam zbyt dużego, ale z chęcią coś tam sobie skrobnę gdy jest czas albino

I to byłoby na tyle cat
Powrót do góry Go down
ChibiVampire
Chibi
Chibi
ChibiVampire

Liczba postów : 24

PisanieTemat: Re: Cześć wszystkim! ^^   Cześć wszystkim! ^^ I_icon_minitimeWto Cze 30, 2009 7:30 pm

Ohayooo^_^ Miło poznać Smile
Powrót do góry Go down
Kami
Hane
Hane
Kami

Liczba postów : 113

PisanieTemat: Re: Cześć wszystkim! ^^   Cześć wszystkim! ^^ I_icon_minitimeWto Cze 30, 2009 8:22 pm

Konnichi wa jestem kami polecam się jako towarzystwo ^^ Yoroshiku!
Powrót do góry Go down
Kasumi Shinju
Chibi
Chibi
Kasumi Shinju

Liczba postów : 46

PisanieTemat: Re: Cześć wszystkim! ^^   Cześć wszystkim! ^^ I_icon_minitimeWto Cze 30, 2009 11:33 pm

AAAAAAAAAAAAAAAA!!!
KIRA!!!
Shocked Nie wiem co powiedzieć... Jestem ciekawa, dlaczego akurat Kira?
Chlip, przypomniał mi się mój biedny, kochany, wspaniały, rewelacyjny, PRZYSTOJNY (wiem, dziwna jestem, ze mi się spodobał), inteligentny i w ogóle fajny Lawliet / L / Ryuuzuaki...
Doshite? DOSHITE?! T.T

Z tego wszystkiego zapomniałam napisać...
Konnichi wa!
Mimo nicku.... Hajimemashite! (miło mi ciebie poznać)
Powrót do góry Go down
http://naruto-wspolczesnosc.blog.onet.pl
Kira
Chibi
Chibi
Kira

Liczba postów : 17

PisanieTemat: Re: Cześć wszystkim! ^^   Cześć wszystkim! ^^ I_icon_minitimeSro Lip 01, 2009 9:29 am

Hahaha nie nie to nie dlatego że uwielbiam Kirę (chociaż szczerze mówiąc to jednak go lubię Razz Razz) I L'a wprost ubóstwiam! <3 ^_^ W szkole mi wymyślili takie przezwisko i już tak zostało cat
Mi również miło jest Was poznać Smile
Powrót do góry Go down
Maiko
Minister reklamy i koloru :D
Maiko

Liczba postów : 105

PisanieTemat: Re: Cześć wszystkim! ^^   Cześć wszystkim! ^^ I_icon_minitimeSro Lip 01, 2009 1:03 pm

Witam, a co zasobu wiedzy, postaram sie jak nawiecej ciekawostek wrzucić, oczywiście w siłe mozliwości. Zycze Ci miłej zabawy... Very Happy
Powrót do góry Go down
Tsuki^^
Chibi
Chibi
Tsuki^^

Liczba postów : 33

PisanieTemat: Re: Cześć wszystkim! ^^   Cześć wszystkim! ^^ I_icon_minitimeSro Lip 01, 2009 4:57 pm

Kolejna fanka Kiry. No cóż, też go uwielbiam, ten wygląd i inteligencja ^^

Pozdrawiam i witam.
Powrót do góry Go down
Yuumeka
Chibi
Chibi
Yuumeka

Liczba postów : 47

PisanieTemat: Re: Cześć wszystkim! ^^   Cześć wszystkim! ^^ I_icon_minitimeCzw Lip 02, 2009 11:07 am

Ohayo Gozaimasu!
Jeżeli dali ci taki przydomek w szkole, to boję się pomyśleć, coś ty tam robiła Very Happy. *z małym czarnym notesikiem Very Happy*
Życzę ci jak najlepiej, abyś rozszerzyła wiedzę o Kraju Kwitnącej Wiśni. Powodzenia Very Happy
Powrót do góry Go down
Shiva
Chibi
Chibi
Shiva

Liczba postów : 25

PisanieTemat: Re: Cześć wszystkim! ^^   Cześć wszystkim! ^^ I_icon_minitimeSob Lip 11, 2009 9:57 am

Ja również witam.
I mam nadzieje, ze nie podpadne Ci na tyle byś musiała zapisywac moje imię Very Happy
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Cześć wszystkim! ^^   Cześć wszystkim! ^^ I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Cześć wszystkim! ^^
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Oi minna - cześć wszystkim

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach