| Cześć wszystkim! ^^ | |
|
+4Kasumi Shinju Kami ChibiVampire Kira 8 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Kira Chibi
Liczba postów : 17 Join date : 30/06/2009 Age : 33
| Temat: Cześć wszystkim! ^^ Wto Cze 30, 2009 7:14 pm | |
| Konbanha chłopcy i dziewczęta! ku ku ku Zacznę od danych podstawowych Nazywam się Kasia i jak widać po imieniu jestem płci żeńskiej, która zapewne przeważa na tym forum ;P Lat mam 17, a pochodzę z miasta Ostrołęka woj. mazowieckie. Uwielbiam oglądać anime, a do moich naj należą: Bleach, Death Note, Code Geass, Sailor Moon, Naruto, InuYasha, Itazura na Kiss, Skip Beat, Perfect Girl Evolution: Yamato Nadeschiko Schihi Henge i wiele wiele innych których wypisywać mi się nie chce A i mangę też czytam chociaż w mniejszym stopniu xD Nie będę mówić, że kocham Japonię bo niestety nie mam dużego zasobu wiedzy na temat tego kraju i mam cichą nadzieję że przy Waszej pomocy uda mi się trochę ten stopień podwyższyć :P Oczywiście podróż tam jest jednym z moich marzeń, których mam zamiar po maturze spełnić ;> Coś tam powiedzieć po japońsku bym powiedziała, bo w końcu anime robi swoje i się podłapuje wiele ;3 Czy rysuję? Talentu plastycznego akurat nie mam zbyt dużego, ale z chęcią coś tam sobie skrobnę gdy jest czas I to byłoby na tyle | |
|
| |
ChibiVampire Chibi
Liczba postów : 24 Join date : 30/06/2009 Age : 35 Skąd : Dębica/Kraków
| Temat: Re: Cześć wszystkim! ^^ Wto Cze 30, 2009 7:30 pm | |
| Ohayooo^_^ Miło poznać | |
|
| |
Kami Hane
Liczba postów : 113 Join date : 09/06/2009 Skąd : Z niebjańskiego kraju✿
| Temat: Re: Cześć wszystkim! ^^ Wto Cze 30, 2009 8:22 pm | |
| Konnichi wa jestem kami polecam się jako towarzystwo ^^ Yoroshiku! | |
|
| |
Kasumi Shinju Chibi
Liczba postów : 46 Join date : 22/06/2009 Age : 30 Skąd : Polska
| Temat: Re: Cześć wszystkim! ^^ Wto Cze 30, 2009 11:33 pm | |
| AAAAAAAAAAAAAAAA!!! KIRA!!! Nie wiem co powiedzieć... Jestem ciekawa, dlaczego akurat Kira? Chlip, przypomniał mi się mój biedny, kochany, wspaniały, rewelacyjny, PRZYSTOJNY (wiem, dziwna jestem, ze mi się spodobał), inteligentny i w ogóle fajny Lawliet / L / Ryuuzuaki... Doshite? DOSHITE?! T.T Z tego wszystkiego zapomniałam napisać... Konnichi wa! Mimo nicku.... Hajimemashite! (miło mi ciebie poznać) | |
|
| |
Kira Chibi
Liczba postów : 17 Join date : 30/06/2009 Age : 33
| Temat: Re: Cześć wszystkim! ^^ Sro Lip 01, 2009 9:29 am | |
| Hahaha nie nie to nie dlatego że uwielbiam Kirę (chociaż szczerze mówiąc to jednak go lubię ) I L'a wprost ubóstwiam! <3 ^_^ W szkole mi wymyślili takie przezwisko i już tak zostało Mi również miło jest Was poznać | |
|
| |
Maiko Minister reklamy i koloru :D
Liczba postów : 105 Join date : 09/06/2009 Skąd : nie chesz wiedzie
| Temat: Re: Cześć wszystkim! ^^ Sro Lip 01, 2009 1:03 pm | |
| Witam, a co zasobu wiedzy, postaram sie jak nawiecej ciekawostek wrzucić, oczywiście w siłe mozliwości. Zycze Ci miłej zabawy... | |
|
| |
Tsuki^^ Chibi
Liczba postów : 33 Join date : 28/06/2009 Age : 34 Skąd : Polska
| Temat: Re: Cześć wszystkim! ^^ Sro Lip 01, 2009 4:57 pm | |
| Kolejna fanka Kiry. No cóż, też go uwielbiam, ten wygląd i inteligencja ^^
Pozdrawiam i witam. | |
|
| |
Yuumeka Chibi
Liczba postów : 47 Join date : 13/06/2009 Age : 30 Skąd : Polska, a gdzie to znajdź mnie na mapie ;)
| Temat: Re: Cześć wszystkim! ^^ Czw Lip 02, 2009 11:07 am | |
| Ohayo Gozaimasu! Jeżeli dali ci taki przydomek w szkole, to boję się pomyśleć, coś ty tam robiła . *z małym czarnym notesikiem * Życzę ci jak najlepiej, abyś rozszerzyła wiedzę o Kraju Kwitnącej Wiśni. Powodzenia | |
|
| |
Shiva Chibi
Liczba postów : 25 Join date : 24/06/2009
| Temat: Re: Cześć wszystkim! ^^ Sob Lip 11, 2009 9:57 am | |
| Ja również witam. I mam nadzieje, ze nie podpadne Ci na tyle byś musiała zapisywac moje imię | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Cześć wszystkim! ^^ | |
| |
|
| |
| Cześć wszystkim! ^^ | |
|