Bishojo Forum poswiecone japoni, jej kulturze i tym co ma najlepsze... |
|
| Rozmowy i rozmówki, czyli pisz co chcesz ;D | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
JosetteC Chibi
Liczba postów : 19 Join date : 12/06/2009 Age : 31
| Temat: Rozmowy i rozmówki, czyli pisz co chcesz ;D Sro Cze 24, 2009 2:01 pm | |
| Temat jak na każdym forum ;] Czyli gadamy o czymkolwiek. O pogodzie, naszych wpadkach, o samopoczuciu i wogóle xD
No to ja zacznę i powiem, że się dostałam do Liceum! xD Happy mam ;D Do klasy językowej xD
Tylko pogoda humor psuje.. -.- | |
| | | Yuumeka Chibi
Liczba postów : 47 Join date : 13/06/2009 Age : 30 Skąd : Polska, a gdzie to znajdź mnie na mapie ;)
| Temat: Re: Rozmowy i rozmówki, czyli pisz co chcesz ;D Czw Cze 25, 2009 5:14 pm | |
| A ja zostałam na przyszły rok sztandarową gimnazjum! Juhuuuu! Ponoć są za to punkty na koniec, ale nie wiem. Tylko nigdzie nie wyjadę w wakacje -.- Ps. Gratulacje | |
| | | Kasumi Shinju Chibi
Liczba postów : 46 Join date : 22/06/2009 Age : 30 Skąd : Polska
| Temat: Re: Rozmowy i rozmówki, czyli pisz co chcesz ;D Wto Cze 30, 2009 11:47 pm | |
| Cóż, mogę napisać,, że moja koleżanka prawie nie dostała depresji, gdy dowiedziała się, że nie będzie mieć paska na świadectwie, i prawie przez to płakała (przypominam, że kończyłam 2gimnazjum) i prawie wszyscy się z tego śmiali... Tymczasem ja cieszyłam się z tego, ze mam więcej piątek niż trój (ani jednej dwóji ani jedynki, więc byłam happy ). Co mogę jeszcze powiedzieć? Hmm może to, ze te wakacje są wspaniałe, bo ciągle pada, a ja kocham deszcz? Moją ulubioną porą roku jest lato, bo wtedy najwięcej leci wody z nieba i można spokoju pomarzyć idąc pustą ulicą... Na razie tyle, potem coś jeszcze napisze | |
| | | Kami Hane
Liczba postów : 113 Join date : 09/06/2009 Skąd : Z niebjańskiego kraju✿
| Temat: Re: Rozmowy i rozmówki, czyli pisz co chcesz ;D Sro Lip 01, 2009 4:25 am | |
| JosetteC to wspaniale ^^ ja tam ciesze się z tego że wczoraj tyle osób o mnie pamiętało moi Kochani przyjaciele bez was byłabym nikim kocham was wszystkich!!! a jeśli chodzi o pogode ja lubie zime dlatego że tylko wtedy dobrze się czuje w lecie też ale gdy pada bo nie lubię gorąca słońca które czasem Pali mocno ^^ a po za tym wiem że już nie rosnę ale deszczykiem lubię się podlewać z ta nadzieją hahaha^^ taki żarcik ... A jesli chodzi o szkołe to hohoho czasu już do niej nie chodzę ;p pracuje i tyle wystarczy... | |
| | | Yuumeka Chibi
Liczba postów : 47 Join date : 13/06/2009 Age : 30 Skąd : Polska, a gdzie to znajdź mnie na mapie ;)
| Temat: Re: Rozmowy i rozmówki, czyli pisz co chcesz ;D Czw Lip 02, 2009 11:16 am | |
| Ja w sumie to z pory roku lubię okres przechodzenia z lata do jesieni i z zimy do wiosny. Wtedy jest jeszcze zielono, albo robi sie zielono, albo jest już kolorowo ^^. I jest takie cudowne, rześkie powietrze, a nie jak latem duszno i prawie bez wiatru, ani jak zimą, lodowate i z wiatrem *brrr...*. A jeśli chodzi o szkołę... cóż ostatnio zauważy6łam, że zawsze brakuje mi ułamka do świadectwa... to frustrujące, że zawsze mam 4,50 a na czerwony pasek trzeba mieć 4,75... | |
| | | Maiko Minister reklamy i koloru :D
Liczba postów : 105 Join date : 09/06/2009 Skąd : nie chesz wiedzie
| Temat: Re: Rozmowy i rozmówki, czyli pisz co chcesz ;D Sro Lip 08, 2009 12:24 pm | |
| A ja zaczełam prace w ogromnej lini sklepó... "Biedronka". Serio, wiem obciach... No co zamierzam skończyć technikum i pójsc na grafike komputerofa, aby tworzyć najlepsze gry na swiecie . Ogólnie nudzi mnie życie... strasznie --" | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Rozmowy i rozmówki, czyli pisz co chcesz ;D | |
| |
| | | | Rozmowy i rozmówki, czyli pisz co chcesz ;D | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|