Maiko Minister reklamy i koloru :D
Liczba postów : 105 Join date : 09/06/2009 Skąd : nie chesz wiedzie
| Temat: Tatalnie babski tema, czyli o nas :d Sro Lip 22, 2009 11:31 am | |
| Widze małą popularnosc cb,bo żadko jesteśmy naraz, więc postanowuiłam zrobić z jednego tematu taki dla nas czat . A więc: Hej dziewczyny co porabiacie? | |
|
Neko Chibi
Liczba postów : 28 Join date : 21/07/2009 Age : 29 Skąd : Z domu
| Temat: Re: Tatalnie babski tema, czyli o nas :d Sro Lip 22, 2009 5:37 pm | |
| Hmm... W sumie to czytam te forum xD I zaraz będę grać w Lineage'a II (zna ktoś może tą grę?) | |
|
Maiko Minister reklamy i koloru :D
Liczba postów : 105 Join date : 09/06/2009 Skąd : nie chesz wiedzie
| Temat: Re: Tatalnie babski tema, czyli o nas :d Czw Lip 23, 2009 7:01 am | |
| ja, grałam, ale jakoś tak zaczełam grac w Wow'a i rzestałam płacić za lineage, a fajne... haha, pamietam jeszce jak grałam, ogólnie jestem małą fanatyczką mmorpg. dobra ide szykowac sie do pracy Ps:mze wrzucić ci podpis i awatar necko, podrzuć tylko link z obrazkiem. | |
|
Kami Hane
Liczba postów : 113 Join date : 09/06/2009 Skąd : Z niebjańskiego kraju✿
| Temat: Re: Tatalnie babski tema, czyli o nas :d Czw Lip 23, 2009 8:49 am | |
| U mnie za to to co zwykle obskoczę moje kochane Fora potem je wysprzątam spam, pobanóje intruzów i jest Git ^^ ogółem nudze się czsem i mażę aby trafić na któregos z moich przyjaciół ale takie zycie i każdy musi zająć się swoim życiem ^^ | |
|
Neko Chibi
Liczba postów : 28 Join date : 21/07/2009 Age : 29 Skąd : Z domu
| Temat: Re: Tatalnie babski tema, czyli o nas :d Pią Lip 24, 2009 7:06 pm | |
| Jezu Kami, mam zacząć się Ciebie bać? Bo naprawdę powoli zaczynam xD Tak, tak forum to pierwsza rzecz jaką powinno się sprawdzić po włączeniu komputera xD Maiko Ty płaciłaś za L2!? Łuuu... Chyba, że źle przeczytałam... Trzeba było ściągnąć jakiś prywatny serwer, wtedy nie musiałabyś płacić xP Spokojnie zaraz sobie coś znajdę, nie jestem taka głupia, na jaką mogę się wydawać xD Po prostu nie chciało mi się nic zmieniać | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Tatalnie babski tema, czyli o nas :d | |
| |
|