Bishojo
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Bishojo

Forum poswiecone japoni, jej kulturze i tym co ma najlepsze...

IndeksPortalLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Tatalnie babski tema, czyli o nas :d

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
Maiko
Minister reklamy i koloru :D
Maiko

Liczba postów : 105

Tatalnie babski tema, czyli o nas :d Empty
PisanieTemat: Tatalnie babski tema, czyli o nas :d   Tatalnie babski tema, czyli o nas :d I_icon_minitimeSro Lip 22, 2009 11:31 am

Widze małą popularnosc cb,bo żadko jesteśmy naraz, więc postanowuiłam zrobić z jednego tematu taki dla nas czat Very Happy. A więc:

Hej dziewczyny co porabiacie?
Powrót do góry Go down
Neko
Chibi
Chibi
Neko

Liczba postów : 28

PisanieTemat: Re: Tatalnie babski tema, czyli o nas :d   Tatalnie babski tema, czyli o nas :d I_icon_minitimeSro Lip 22, 2009 5:37 pm

Hmm... W sumie to czytam te forum xD I zaraz będę grać w Lineage'a II (zna ktoś może tą grę?)
Powrót do góry Go down
http://www.yaoi-club.blog4u.pl
Maiko
Minister reklamy i koloru :D
Maiko

Liczba postów : 105

PisanieTemat: Re: Tatalnie babski tema, czyli o nas :d   Tatalnie babski tema, czyli o nas :d I_icon_minitimeCzw Lip 23, 2009 7:01 am

ja, grałam, ale jakoś tak zaczełam grac w Wow'a i rzestałam płacić za lineage, a fajne... haha, pamietam jeszce jak grałam, ogólnie jestem małą fanatyczką mmorpg.

dobra ide szykowac sie do pracy Very Happy

Ps:mze wrzucić ci podpis i awatar necko, podrzuć tylko link z obrazkiem.
Powrót do góry Go down
Kami
Hane
Hane
Kami

Liczba postów : 113

PisanieTemat: Re: Tatalnie babski tema, czyli o nas :d   Tatalnie babski tema, czyli o nas :d I_icon_minitimeCzw Lip 23, 2009 8:49 am

U mnie za to to co zwykle obskoczę moje kochane Fora potem je wysprzątam spam, pobanóje intruzów i jest Git ^^ ogółem nudze się czsem i mażę aby trafić na któregos z moich przyjaciół ale takie zycie i każdy musi zająć się swoim życiem ^^
Powrót do góry Go down
Neko
Chibi
Chibi
Neko

Liczba postów : 28

PisanieTemat: Re: Tatalnie babski tema, czyli o nas :d   Tatalnie babski tema, czyli o nas :d I_icon_minitimePią Lip 24, 2009 7:06 pm

Jezu Kami, mam zacząć się Ciebie bać? Bo naprawdę powoli zaczynam xD Tak, tak forum to pierwsza rzecz jaką powinno się sprawdzić po włączeniu komputera xD

Maiko Ty płaciłaś za L2!? Łuuu... Chyba, że źle przeczytałam... Trzeba było ściągnąć jakiś prywatny serwer, wtedy nie musiałabyś płacić xP Spokojnie zaraz sobie coś znajdę, nie jestem taka głupia, na jaką mogę się wydawać xD Po prostu nie chciało mi się nic zmieniać Smile
Powrót do góry Go down
http://www.yaoi-club.blog4u.pl
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Tatalnie babski tema, czyli o nas :d   Tatalnie babski tema, czyli o nas :d I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Tatalnie babski tema, czyli o nas :d
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Kontakty czyli jakie masz GG
» Rozmowy i rozmówki, czyli pisz co chcesz ;D

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Bishojo :: Ochaya :: Damskie gatki-
Skocz do: