| Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Neko Chibi
Liczba postów : 28 Join date : 21/07/2009 Age : 29 Skąd : Z domu
| Temat: Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD Wto Lip 21, 2009 2:00 am | |
| Witam, witam. Nazywam się Natalia. Japonią interesuję się mniej więcej od roku. Z początku zaczęłam słuchac j-rocka. Potem jakoś się odjaponizowałam i ponownie się zjaponizowałam golądając anime xDD Wówczas ponownie zaczęłam słuchac j-rocka xDD (generalnie:Girugamesh, Moi dix mois, Merry, The Gazette, Mucc, Mannequine). Ulubione anime to Junjou Romantica i Death Note. Uwielbiam, podkreślam UWIELBIAM yaoi *_* Kocham yaoi < 3 Chciałabym żeby każde anime było zyaoizowane xDD Hmm... No to tyle o mnie xD | |
|
| |
Kami Hane
Liczba postów : 113 Join date : 09/06/2009 Skąd : Z niebjańskiego kraju✿
| Temat: Re: Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD Wto Lip 21, 2009 6:43 am | |
| Konnichi wa ciesze się że Kolejna duszyczka zagościła w naszych progach^^ Yoroshiku! | |
|
| |
Kira Chibi
Liczba postów : 17 Join date : 30/06/2009 Age : 33
| Temat: Re: Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD Wto Lip 21, 2009 12:41 pm | |
| Ohayo! Miło mi Cię poznać i również cieszę się że zagościłaś w nasz progi Jedynym yaoi, które obejrzałam było właśnie Junjou Romatica i aż mi się gorąco robiło jak to oglądałam Momentami to zamykałam oczy i patrzyłam przez kilka palców Przybieram się teraz do Loveless i Gakuen Heaven (też yaoi) ale nie wiem czy dam radę Moja siostra po obejrzeniu Junjou zapadła na yaoizm i teraz w każdym anime wynajduje pary męskie Pozdrawiam i mam nadzieję, że Ci się tu spodoba =^_^= | |
|
| |
Maiko Minister reklamy i koloru :D
Liczba postów : 105 Join date : 09/06/2009 Skąd : nie chesz wiedzie
| Temat: Re: Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD Sro Lip 22, 2009 11:29 am | |
| Równiez cie witam i życze miłej zabawy na forum, mam nadzieje że moze czegoś sie dowiesz, moze coś znajdziesz dla siebie fajnego, a jak | |
|
| |
Neko Chibi
| Temat: Re: Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD Sro Lip 22, 2009 5:40 pm | |
| Kira, Lovleless i Gakuen Heaven to jest shounen-ai. Tam nie dzieje się nic konkretnego jeśli chodzi o miziu-miziu i te sprawy ^^. Gakuen był fajny, ogólnie fabuła jest fajna i tacy kawaii chłopcy *_*. Ale Loveless jest dziwne, jak dla mnie... Haha ja mam tak jak tak Twoja siostra xD Chcicłabym żeby z każdego anime zrobilie wersje yaoi xDD | |
|
| |
Yuumeka Chibi
Liczba postów : 47 Join date : 13/06/2009 Age : 30 Skąd : Polska, a gdzie to znajdź mnie na mapie ;)
| Temat: Re: Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD Czw Lip 23, 2009 12:32 pm | |
| Witaj witaj na naszym Forum ^^. Niestety ja nie lubię yaoi, bo mnie przeraża myśl miłość męsko męska Ale Death Note też lubię, choć zastanawia mnie, co w nim jest takie yaoi, bo napisałaś ze kochasz yaoi o.O. Ps. spodobały mi się twoje słówka. Choć raczej nie chciałabymn, aby każde anime było "zyaoizowane" XD | |
|
| |
Neko Chibi
| Temat: Re: Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD Pią Lip 24, 2009 6:57 pm | |
| Mwaa, źle mnie zrozumiałaś. Albo ja to tak dziwnie napisałam O.o... DN to jest jedno z moich ulubionych anime. Wymieniłam tylko 2 anime z racji tego, że je najbardziej lubię =^.^= | |
|
| |
Kira Chibi
Liczba postów : 17 Join date : 30/06/2009 Age : 33
| Temat: Re: Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD Sob Lip 25, 2009 5:58 pm | |
| - Neko napisał:
- Kira, Lovleless i Gakuen Heaven to jest shounen-ai
Aaa, faktycznie Gome gome mój błąd :> Ale w każdym bądź razie też o facetach | |
|
| |
Neko Chibi
| Temat: Re: Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD Czw Lip 30, 2009 12:09 am | |
| Spoko spoko xD Szkoda tylko, że shouneny są takie mało gejowskie xDD | |
|
| |
ChibiVampire Chibi
Liczba postów : 24 Join date : 30/06/2009 Age : 35 Skąd : Dębica/Kraków
| Temat: Re: Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD Pon Sie 03, 2009 6:24 pm | |
| Ohayo^^ I love yaoi too | |
|
| |
Tsuki^^ Chibi
Liczba postów : 33 Join date : 28/06/2009 Age : 34 Skąd : Polska
| Temat: Re: Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD Pon Sie 03, 2009 7:04 pm | |
| A ja sie jeszcze nie witałam!! Wiec WITAM!! ^^
A co do yaoi, to nic nie mam, Kiedys nawet próbowałam, napisać jednego yaojca, ale wyszła mi z tego jakaś komedia XDD | |
|
| |
Neko Chibi
| Temat: Re: Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD Sro Sie 05, 2009 12:51 pm | |
| Uwierz mi, że ja pochłonę wszystko co ma w sobie yaoi'owski wątek także z chęcia chciałabym to przeczytać :D:D Wrzuciłabyś *patrzy na nią psimi oczami* Onegai! | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD | |
| |
|
| |
| Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD | |
|