Bishojo
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Bishojo

Forum poswiecone japoni, jej kulturze i tym co ma najlepsze...

IndeksPortalLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD

Go down 
+3
Kira
Kami
Neko
7 posters
AutorWiadomość
Neko
Chibi
Chibi
Neko

Liczba postów : 28

Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD Empty
PisanieTemat: Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD   Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD I_icon_minitimeWto Lip 21, 2009 2:00 am

Witam, witam. Nazywam się Natalia. Japonią interesuję się mniej więcej od roku. Z początku zaczęłam słuchac j-rocka. Potem jakoś się odjaponizowałam i ponownie się zjaponizowałam golądając anime xDD Wówczas ponownie zaczęłam słuchac j-rocka xDD (generalnie:Girugamesh, Moi dix mois, Merry, The Gazette, Mucc, Mannequine). Ulubione anime to Junjou Romantica i Death Note. Uwielbiam, podkreślam UWIELBIAM yaoi *_* Kocham yaoi < 3 Chciałabym żeby każde anime było zyaoizowane xDD Hmm... No to tyle o mnie xD
Powrót do góry Go down
http://www.yaoi-club.blog4u.pl
Kami
Hane
Hane
Kami

Liczba postów : 113

PisanieTemat: Re: Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD   Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD I_icon_minitimeWto Lip 21, 2009 6:43 am

Konnichi wa ciesze się że Kolejna duszyczka zagościła w naszych progach^^ Yoroshiku!
Powrót do góry Go down
Kira
Chibi
Chibi
Kira

Liczba postów : 17

PisanieTemat: Re: Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD   Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD I_icon_minitimeWto Lip 21, 2009 12:41 pm

Ohayo! Miło mi Cię poznać i również cieszę się że zagościłaś w nasz progi Smile
Jedynym yaoi, które obejrzałam było właśnie Junjou Romatica i aż mi się gorąco robiło jak to oglądałam Laughing Momentami to zamykałam oczy i patrzyłam przez kilka palców cat Przybieram się teraz do Loveless i Gakuen Heaven (też yaoi) ale nie wiem czy dam radę Razz Moja siostra po obejrzeniu Junjou zapadła na yaoizm i teraz w każdym anime wynajduje pary męskie cat
Pozdrawiam i mam nadzieję, że Ci się tu spodoba =^_^=
Powrót do góry Go down
Maiko
Minister reklamy i koloru :D
Maiko

Liczba postów : 105

PisanieTemat: Re: Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD   Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD I_icon_minitimeSro Lip 22, 2009 11:29 am

Równiez cie witam i życze miłej zabawy na forum, mam nadzieje że moze czegoś sie dowiesz, moze coś znajdziesz dla siebie fajnego, a jak Very Happy
Powrót do góry Go down
Neko
Chibi
Chibi
Neko

PisanieTemat: Re: Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD   Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD I_icon_minitimeSro Lip 22, 2009 5:40 pm

Kira, Lovleless i Gakuen Heaven to jest shounen-ai. Tam nie dzieje się nic konkretnego jeśli chodzi o miziu-miziu i te sprawy ^^. Gakuen był fajny, ogólnie fabuła jest fajna i tacy kawaii chłopcy *_*. Ale Loveless jest dziwne, jak dla mnie... Smile
Haha ja mam tak jak tak Twoja siostra xD Chcicłabym żeby z każdego anime zrobilie wersje yaoi xDD
Powrót do góry Go down
Yuumeka
Chibi
Chibi
Yuumeka

Liczba postów : 47

PisanieTemat: Re: Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD   Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD I_icon_minitimeCzw Lip 23, 2009 12:32 pm

Witaj witaj na naszym Forum ^^.
Niestety ja nie lubię yaoi, bo mnie przeraża myśl miłość męsko męska Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD 84783
Ale Death Note też lubię, choć zastanawia mnie, co w nim jest takie yaoi, bo napisałaś ze kochasz yaoi o.O.
Ps. spodobały mi się twoje słówka. Choć raczej nie chciałabymn, aby każde anime było "zyaoizowane" XD
Powrót do góry Go down
Neko
Chibi
Chibi
Neko

PisanieTemat: Re: Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD   Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD I_icon_minitimePią Lip 24, 2009 6:57 pm

Mwaa, źle mnie zrozumiałaś. Albo ja to tak dziwnie napisałam O.o... DN to jest jedno z moich ulubionych anime. Wymieniłam tylko 2 anime z racji tego, że je najbardziej lubię =^.^=
Powrót do góry Go down
Kira
Chibi
Chibi
Kira

Liczba postów : 17

PisanieTemat: Re: Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD   Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD I_icon_minitimeSob Lip 25, 2009 5:58 pm

Neko napisał:
Kira, Lovleless i Gakuen Heaven to jest shounen-ai

Aaa, faktycznie Very Happy Gome gome mój błąd :>
Ale w każdym bądź razie też o facetach cat
Powrót do góry Go down
Neko
Chibi
Chibi
Neko

PisanieTemat: Re: Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD   Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD I_icon_minitimeCzw Lip 30, 2009 12:09 am

Spoko spoko xD
Szkoda tylko, że shouneny są takie mało gejowskie xDD
Powrót do góry Go down
ChibiVampire
Chibi
Chibi
ChibiVampire

Liczba postów : 24

PisanieTemat: Re: Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD   Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD I_icon_minitimePon Sie 03, 2009 6:24 pm

Ohayo^^ I love yaoi too Very Happy
Powrót do góry Go down
Tsuki^^
Chibi
Chibi
Tsuki^^

Liczba postów : 33

PisanieTemat: Re: Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD   Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD I_icon_minitimePon Sie 03, 2009 7:04 pm

A ja sie jeszcze nie witałam!!
Wiec WITAM!! ^^

A co do yaoi, to nic nie mam, Kiedys nawet próbowałam, napisać jednego yaojca, ale wyszła mi z tego jakaś komedia XDD
Powrót do góry Go down
Neko
Chibi
Chibi
Neko

PisanieTemat: Re: Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD   Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD I_icon_minitimeSro Sie 05, 2009 12:51 pm

Uwierz mi, że ja pochłonę wszystko co ma w sobie yaoi'owski wątek także z chęcia chciałabym to przeczytać Very Happy:D:D Wrzuciłabyś *patrzy na nią psimi oczami* Onegai!
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD   Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Z racji tego, że "oi" jest za krótkie musiałam to wydłużyć xD
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Co znaczą imiona w "Naruto"

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Bishojo :: Ohayo :: Przywitaj sie-
Skocz do: